Adnan Polattan derbi yorumu

Abone ol

Adnan Polat, derbi sonrası maçta atılan yabancı cisimler için 50 serseriyi Fener'e ölçü kabul etmeyiz açıklamasını yaptı.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Polat, ikinci yarıda buldukları pozisyonlarla maçı kazanmaları gerektiğini belirterek, ''Bütün maç boyunca Fenerbahçe'den daha fazla pozisyon bulduk. Bu pozisyonları golle değerlendirseydik galip gelebilirdik. Ama olmadı. Fenerbahçe ilk yarıda olmayan pozisyonlardan gol çıkardı. Biz yüzde yüz gollük pozisyonları değerlendiremedik. Ama futbolun acımasızlığı burada. Daha çok maç var. Ben şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğumuza inanıyorum'' diye konuştu.

Fenerbahçe seyircisinin centilmence takımlarını desteklediğini ifade eden Adnan Polat, ''50 bin kişilik taraftarın arasında 50 serseri ve kendini bilmezin yaptığı ölçü olamaz. Gerets'in başına yabancı madde geldi. Mondragon atılan maytaplar sonrası 45 dakika duymadan oynadı. Fenerbahçe yönetimi de bizi centilmence ağırladı'' dedi.

DERELİ'DEN DAHA CESUR OLMASINI BEKLERDİM

Adnan Polat, maçın hakemi Selçuk Dereli'yi de yönetiminden dolayı eleştirdi. Polat, Dereli'den daha cesur olmasını beklediğini dile getirerek, ''Lugano'nun Mondragon'a yaptığı hareket sarı karttı. Bu şekilde ikinci sarı karttan kırmızı kart olacaktı. Maçın 84. dakikasında Önder'in elle, kolla topu kesmesinin de penaltı olduğunu düşünüyorum. Artık futbol otoriteleri bu pozisyonları değerlendirir'' dedi.

Günün Önemli Haberleri