Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi! Can kaybı büyüyor! Bodrumdan 5 kişinin cesedi çıktı

Abone ol

ŞANLIURFA ve Adıyaman'da etkili olan aşırı yağışlar sonrası meydana gelen sellerde can kaybı 14'e yükseldi. Şanlıurfa'da sel sularının bastığı bir apartmanın bodrum katında 5 kişinin cansız bedeni bulundu...

Depremin yıktığı Şanlıurfa ve Adıyaman'da kuvvetli yağışlar sel felaketine dönüştü. Şanlıurfa'da sel sularına kapılan 12 kişi hayatını kaybederken, Adıyaman'da da sel sularına kapılan konteynerdeki 2 kişinin cansız bedeni bulundu, kayıp 1 kişi aranıyor.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan kentteki sel felaketinde 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişininse kayıp olduğunu açıkladı. Bu açıklamadan sonra, Tandoğan Mahallesi'nde bulunan Yavuzlar Apartmanı'nın bodrum katındaki dairede 5 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı. 

Altgeçitteki araçtan 2 cenaze çıktı

Sele dönüşen yağış nedeniyle su dolan Abide Kavşağı alt geçidinde ekipler, çalışmalarını sürdürüyor. Kavşak alt geçidinden vinç yardımıyla 34 BAS 626 plakalı hafif araç çıkarıldı. Araçta yapılan incelemede 2 kişinin cansız bedeni bulundu. Böylelikle kentteki sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 11'e yükseldi.

Facianın görüntüsü ortaya çıktı!  Sel suları konteyneri böyle yuttu!

Adıyaman'ın Tut ilçesinde bir bahçedeki konteyner suya kapıldı. Depremden kaçanların sığındığı konteynerin suya kapılması sonucu 2 kişinin hayatını kaybetti. Konteynerde bir anne ile 3 çocuğunun kaldığı ve ölenlerden birinin 1.5 yaşındaki çocuk olduğu açıklandı.

8 büyükbaş hayvan telef oldu

Sağanak yağış Şanlıurfa'da kırsal mahalleleri de olumsuz etkiledi. Karaköprü ilçesine bağlı kırsal mahallelerde sel ve taşkınlar yaşandı. İlçeye bağlı kırsal Yarımtepe Mahallesi'nde hayvanların bulunduğu ahırları da su bastı. Ahırda bulunan Salih Demir isimli besiciye ait 8 büyükbaş hayvan telef oldu.

Günün Önemli Haberleri