Adam kendi öz kızıyla evlendi

Abone ol

Kendi öz kızıyla evlendi! Çıplak fotoğrafın sırrı! Belden aşağısı kesik! Pantolon giymek yasak! Bir çırpıda DÜNYA TURU!

İNTERNETHABER
Dış Haberler

Nijeryalı baba sırf kızı ingiltere vizesi alabilsin diye kendi öz kızıyla evlendi.

Nijerya'da meydana gelen olay herkese bu kadar da olmaz dedirtti. Nijerya yabancılar dairesininde işin için de olduğu durumu dailymail ortaya çıkardı.

54 yaşındaki baba Adesanya, yaklaşık 30 yıldır İngiltere'de yaşıyor. Çaresiz baba kızını ve kızının eşi ile onların 4 çocuğunun da kendisiyle beraber İngiltereye gelebilmeleri için çok ilginç bir yola başvurdu.

SAHTE DÜĞÜN BİLE YAPTILAR

Yabancılar dairesini kandırabilmek için sahte bir düğün seramonisi düzenleyen baba mutlu aile fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmedi.

ÖZ KIZI ŞUAN GERÇEK KARISI

Yüksek mahkemeyi kandırabilmek için düğüne gelenlere para bile dağıtılmış. Kızına sahte kimlik çıkartarak 10 yaş yaşını büyüten baba suçlamaları kesinlikle kabul etmiyor. Öz kızının karısı olduğunu iddia eden adam durumu farkeden İngiliz yetkilileri hayrete düşürdü. 

ÇIPLAK FOTOĞRAFIN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

[PAGE]




ÇIPLAK FOTOĞRAFIN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

İtalyan paparazzi Settimio Garritano 40 yıl önce suikast sonucu yaşamını yitiren ABD Başkanı John F. Kennedy'nin eşi Jackie Onassis'i bir Yunan adasında çıplak olarak görüntülemeyi nasıl başardığını açıkladı.

Garritano, Jackie Onassis'in yeni evlendiği eşi Yunan iş adamı Aristotle Onassis'e ait özel bir ada olan Skorpios'ta çıplak olarak güneşlenip, yoga yaparken fotoğraflarını çekmeyi başarmıştı.

Jackie Kennedy, medyanın en çok peşinde koştuğu kadındı ve bu gözlerden uzak adada şöhretin yarattığı kovalamacadan kurtulmayı biraz olsun başarmıştı.

Ama halihazırda Roma da bir fotoğraf ajansı yönetmekte olan Garritano, 1971 yazında bu adaya girmeyi başardı.

Garritano, adının yerlilerinden biriyle dostluk kurmuş ve kendini bahçıvan olarak tanıtmıştı. Jackie'nin plajda çıplak güneşlendiği söylentisi kulağına gelince, bir tekneyle açıldı ve plaja yakın çalılıkların arkasında bir yere demirleyip gizlice gözetlemeye başladı.

Jackie Onassis gelip soyunmaya başladığında gözlerine inanamadığını anlatan Garritano, "Bu mümkün gelmiyordu. Daha önce Scorpios'ta fotoğrafı çekilmişti ve kendini neden tekrar sergilemek istesindi? Ama sonra aniden ortaya çıktı. Sadece fotoğraf çekmeye odaklandım. Herşey an meselesiydi" diye konuştu.



Fotoğraflar büyük tartışma yaratmış, hatta çok sayıda editör bunları yayınlamayı reddetmişti.

Sonunda fotoğraflar İtalyan dergisi Playmen'de 1972'de yayınlandı. Aristotle ise durumu sakin bir şekilde karşıladı ve "Bazen ben de mayomu giymek için kıyafetlerimi çıkarırım. Eşim de öyle" dedi.

Fotoğraflar 1975'te ABD'de yayınlandı. Hustler dergisi tarihindeki en iyi satışı yaptı.

Garritano şimdi unutulmaz fotoğrafları açık artırmaya sunuyor. (Gazeteport)

KADINLARA PANTOLON GİYMENİN YASAK OLDUĞU AVRUPA BAŞKENTİ

[PAGE]

PARİS'TE KADINLARA PANTOLON GİYMEK YASAK

Fransa’nın başkenti Paris’te kadınların pantolon giymesi hukuki olarak hala yasak.

Daily Telegraph’ın haberine göre, kadınların pantolon giymesini yasaklayan 1800 tarihli kararın, teknik olarak hala yürürlükte olduğu ortaya çıktı. Buna göre Fransa, en azından teorik olarak kılık kıyafet serbestisi açısından Sudan’dan daha geride bulunuyor.

Paris emniyet müdürlüğünün o tarihteki yasağına göre, erkek gibi giyinmek isteyen Parisli kadınların “izin almak için Paris polis karakoluna başvurması” gerekiyordu.

SADECE ATA BİNEN KADINLAR PANTOLON GİYEBİLİR

Yasak 1892’de yapılan değişiklikle biraz gevşetildi ve kadınlara ata binmeleri halinde pantolon giyme izni verildi. Yasak 1909’da yeni bir madde eklenerek daha da “sulandırıldı” ve “bisiklet sürüyorlarsa veya bisikletin gidonlarını tutuyorlarsa” kadınların pantolon giyebilecekleri belirtildi.

Dünya çapında kadın hareketinin yükseldiği 1969’da Paris belediye meclisi, yasak kararını kaldırma yönünde Paris emniyeti nezdinde bir girişimde bulunduysa da başarılı olamadı.

KANUN DEĞİŞTİRİLEMEDİ

Modası geçmiş yasak kararını kaldırmak için 2003’te son bir girişimde daha bulunuldu. Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin partisinden bir milletvekili toplumsal cinsiyet eşitliğinden sorumlu bakana başvurdu ancak bakandan olumsuz yanıt aldı.

Le Droit des Femmes (Kadın Hakları) adlı bir kitap yazan hukuk profesörü Evelyne Pisier, kitabında yasağa dikkat çekerek, halihazırda Parisli kadın polis memurların pantolon giymesinin zorunlu olduğuna, bu durumda hepsinin kararı ihlal ettiğine işaret etti.

ADAMIN BELDEN AŞAĞISI KESİLDİ!

[PAGE]

ADAMIN BELDEN AŞAĞISI KESİLDİ!

Bir işadamı olan 37 yaşındaki Peng Shuilin'in vücudunun yarısı geçirdiği korkunç bir kaza sonrası kesildi.

Kazada bir kamyonun altında kalan Shuilin birbirini izleyen ameliyatlara alındı.

Doktorlar vücudunun yarısını kesmek zorunda kaldılar. Çin'in güneyindeki Shenzhen'de bulunan hastanede iki sene geçirdi.

Doktorlar hastayı kaybetmelerinin çok güçlü bir ihtimal olduğunu söylüyordu. Ama Shuilin, direndi ve yaşam savaşını kazanarak doktorları da şaşkına çevirdi.

Bujie Hastanesi müdür yardımcısı Lin Liu, "O dünyada bu şekilde hayatta kalmayı başarabilen tek insan. Çok iyi bakılıyor, ama asıl sırrı neşesi. Hiçbir şey onun neşesini bozamıyor" diye konuştu.

Talihsiz adam artık takma ayaklarla ve takma vücutla yürüme antrenmanları yapıyor.

Günün Önemli Haberleri