8 baba adayı vardı

Abone ol

Kızı babasını arıyordu ama 8 baba adayı vardı. Gerçeğini 4 hafta sonra buldu.

Dört haftadır süren "Hasret Bitiyor" programında 8 kişi arasından babasını arayan Derya Aydın’ın duygu sömürüsü sona erdi.

Derya Aydın, zorlu bir süreçten sonra babasına kavuştu. Perihan Savaş’ın sunduğu Fox TV’deki "Hasret Bitiyor" programının ilk etabı sona erdi. Programın sonunda Perihan Savaş, başka bir hikaye ile izleyicinin karşısına geçeceklerini söyledi.

Perihan Savaş’ın, Derya Aydın’ın babasına kavuşmasından sonra formatla ilgili yaptığı açıklama, programla ilgili eleştirilere cevap niteliği taşıyordu.

Savaş, program sonunda formatı şöyle savundu:

"Derya 24 yıl babasından ayrı kalmıştı. Derya bırakın babasını görmeyi, 24 yıl yüzünü bile görmemişti. Ta ki Hasret Bitiyor ekibiyle karşılaşana kadar. Derya babasız geçen yıllarının hayal kırıklığıyla doluydu. Derya babasını ilk kez bu stüdyoda gördü. Yılların özlemi bu stüdyoda giderildi. Sorulmadık soru verilmedik cevap kalmadı. Derya bu sayede yılların soğukluğunu giderip babasını daha iyi tanıma şansı buldu....

Bu programda genç kızın hasar görmüş duygularını da onardık. Belki de 24 yıldan sonra babasıyla hemen karşılaşsaydı, asla birlikte olamayacaklardı. Ama bizimle geçirdiği 4 hafta boyunca herşeyi sorguladı. Bütün duygularını ölçüp biçti. Ve izlediğiniz gibi babasına büyük bir hasretle sarılarak kucaklaştı..."

televizyon gazetesi

Günün Önemli Haberleri