699 YTLle laptop satılırsa

Abone ol

Kocaeli'de, bir teknoloji mağazasının açılışında, ürünler piyasa değerinin altında satılınca müşteri hücum etti.

Kocaeli'de, bir teknoloji mağazasının açılışında, piyasa değerinin altında satışa sunulacağı açıklanan elektronik ürünleri almak isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu.

Beyaz eşya ve elektronik alanında Avrupa'nın önde gelen şirketleri arasında yer alan DARTY'nin İstanbul ve İzmir'in ardından mağaza açılışı yaptığı üçüncü il olan Kocaeli'nde vatandaşlar sabah erken saatten itibaren mağaza önünde toplanmaya başladı. Polisin ve özel güvenlik şirketi personelinin önlem aldığı açılışta her hangi bir olay yaşanmadı.

Açılışın ardından 20'şerli gruplar halinde mağazaya giren vatandaşlar, özellikle 1.099 YTL yerine 699 YTL'den satışa sunulan dizüstü bilgisayarlara ve 1.999 YTL yerine 1.499 YTL'ye satışa sunulan LCD televizyonlara büyük ilgi gösterdi. Mağazada, yazıcılar, cep telefonları, dijital fotoğraf makineleri, beyaz eşya ve küçük ev aletleri de yoğun talep gördü.

Küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar 190 kategoride 355 markaya ait 5 binden fazla ürünün bulunduğu İzmit Darty'de zaman zaman kasaların önünde yığılmalar meydana geldi.

Herhangi bir izdihamın yaşanmaması için önlem alan mağaza yetkilileri, alışverişin düzen içinde yapılmasını sağladı

Günün Önemli Haberleri