5 yıldızlı oteller sudan ucuz

Abone ol

Turizmin gözde bölgesi Antalya'da bazı beş yıldızlı otellerde fiyatlar 35 YTL'ye kadar geriledi.

Üstelik bu fiyatlara gün boyu tüm yiyecekler, içecekler ve otel  aktiviteleri de dahil...Turizmde yaz sezonunun bitmesi ve indirimlerin başlaması, ucuza beş yıldızlı tatil yapmayı bekleyen tüketicileri sevindiriyor. Yazın fiyatlarını 100 euroya kadar çıkaran lüks otellere yaklaşamayanlar, şimdi günlük 19 euroya kadar inen fiyatlarla beş yıldızlı tatil keyfini sonuna kadar yaşıyorlar.
 
Deniz suyu sıcaklığı 25 derece
 
Hava her ne kadar yaz aylarındaki kadar sıcak olmasa da, güney bölgelerde güneşli günlerde denize girebilmek hala mümkün. Bölgede deniz suyu sıcaklığı 25 derecelerde gezinirken, özellikle turistler güneşi görür görmez kendilerini Akdeniz'in mavi sularına bırakıyor.
 
Denize girmek istemeyenler için de beş yıldızlı tesislerde kapalı havuzdan buhar banyosuna, hamamdan saunaya ve  her türlü sportif faaliyete kadar imkan müşterilere sunuluyor.
 
Yurtiçi-yurtdışı otel ve tur rezervasyonları hizmeti sunan Gezisitesi.com'un sitesinde yer alan bilgiye göre şu anda Antalya bölgesindeki üç adet beş yıldızlı otelde kişi başı 19 euroya (35 YTL) herşey dahil bir tatil yapmak mümkün. Kemer'deki Alatimya Vıllage ve Meder Resort Otel ile Konyaaltı'nda bulunan Sea Life Resort Hotel'i tercih edenler, minimum beş günlük konaklamalarda 19 euroya tatil yapma şansına sahip oluyor.

Kaynak:

Günün Önemli Haberleri