45 sayı galibiyete yetmedi

Abone ol

NBA’de New York Knicks, Carmelo Anthony’nin 45 sayı ve 10 ribaundluk inanılmaz performansına rağmen, evinde Houston Rockets’a boyun eğerken;...

NBA’de New York Knicks, Carmelo Anthony’nin 45 sayı ve 10 ribaundluk inanılmaz performansına rağmen, evinde Houston Rockets’a boyun eğerken; Golden State Warriors, Oklahoma City Thunder’ı Iguodala’nın son saniye basketiyle mağlup etti.
NBA’de heyecan, 2 maçla devam etti. New York Knicks, Carmelo Anthony’nin 45 sayı ve 10 ribaundluk inanılmaz performansına rağmen, evinde Houston Rockets’a 109-106 yenildi. Konuk ekipte Ömer Aşık’ın forma giymediği maçta, James Harden 36 sayı ve 9 ribaundla galibiyetin baş mimarı olurken, Chandler Parsons da 22 sayı kaydetti.
Diğer maçta ise, Golden State Warriors, Oklahoma City Thunder’ı Iguodala’nın son saniye basketiyle 116-115 mağlup etti. Ev sahibi Golden State Warriors’ta Klay Thompson 27 sayı, Iguodala ise 14 sayı ve 9 asistlik bir performans sergiledi. Konuk takımda Russell Westbrook 31 sayı, 9 ribaund ile oynadı. Kevin Durant 20 sayı, Serge Ibaka ise 27 sayı, 13 ribaundluk katkı verdi.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri