3 büyüklerin ilk hedefi Ege!

Abone ol

İstanbul'un 3 büyük kulübü Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, transferde gözünü yine Ege kulüplerine çevirdi.

Bu sezon Süper Lig'de umduğunu bulamayan Galatasaray, Denizlispor'dan Çağlar Birinci, Bucaspor'dan golcü Mehmet Batdal ile Altay'dan Musa Çağıran'ı transfer etti.

Yeni Asır gazetesinden Şerafettin Çıracı'nın haberine göre, Sarı-kırmızılı ekip, Manisaspor'un yıldız oyuncusu Yiğit İncedemir'i de almak için kolları sıvadı.Kaleci sıkıntısı yaşayan Beşiktaş ise küme düşmesine rağmen Denizlispor'da başarılı kurtarışlarıyla dikkat çeken Cenk Gönen'i transfer etmek için Denizlispor Başkanı Ali İpek ile pazarlık masasına oturdu.

Altay'ın genç Milli oyuncusu Okay Yokuşlu'yu da isteyen siyah-beyazlıların Altay yönetimine çok ciddi bir teklif yapacağı öğrenildi. Son bir hamle daha yapan Beşiktaş, devre arasında görüştüğü Karşıyakalı Kıvanç için de kesenin ağzını açtı. Ligin son maçında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu Bursaspor'a kaptıran Fenerbahçe ise Akhisarspor'da kiralık oynayan Manisasporlu Tuncay Süren'i almak için düğmeye bastı.

Yıldızlar bir bir gidiyor

Büyük bütçelere sahip olan İstanbul'un üç büyük kulübünden Beşiktaş ve Galatasaray, sezon başında da iki yıldız oyuncuyu renklerine bağlamıştı. Tecrübeli ve yıldız oyuncuları bünyesinde barındıran Beşiktaş, gelecek vadeden Ümit Milli Takım forması da giyen Karşıyaka'dan Rıdvan'ı, Galatasaray ise Manisaspor'dan kaleci Ufuk'u transfer etmişti.

Günün Önemli Haberleri