29 yıl böyle yaşadı

Abone ol

Birçok rahatsızlığı vardı. Şikayet için doktora gitti. Korkunç gerçeği öğrendi..

Çin’de, nine ve dedelerinin kız olduğu için çocukken vücuduna 23 iğne batırarak öldürmek istediği kadın ameliyat edilecek.

Luo Cuifen adlı 29 yaşındaki kadın, kanlı idrar şikayetiyle doktora başvurunca, vücudunda 23 iğne bulunduğu saptandı. Kadında depresyon ve anksiyete olduğu, uykusuzluk çektiği, kuvvet gerektiren hareketleri yapamadığı belirtildi.

İğnelerin zamanla vücutta yürüyerek Luo’nun akciğer, karaciğer, böbrek ve mesane gibi hayati organlarına saplandığını belirten doktorlar, yapılacak bir dizi operasyonun ilkinde karındaki 6 iğnenin çıkarılacağını söylediler.

Yarın başlayacak ameliyatlar dizisine, aralarında Amerikalı ve Kanadalı hekimlerin de bulunduğu, çeşitli uzmanlık alanlarındaki 23 doktorun katılacağı bildirildi.

Doktorlar, Luo’nun büyükanne ve büyükbabalarının iğneleri Luo’ya, ölmesi ve onun yerine annesinin bir erkek bebek dünyaya getirmesi umuduyla çok uzun zaman önce batırdıklarını düşünüyorlar.

Tek çocuk politikasının uygulandığı Çin’in birçok bölgesinde erkek çocuk tercih ediliyor. Kız bebeklerin öldürülmesi veya düşürülmesi, nüfustaki kadın erkek dengesini kadınlar aleyhine bozuyor.
Günün Önemli Haberleri