2009 faaliyet raporu kabul edildi

Abone ol

Bayrampaşa Belediyesinin 2009 yılı Faaliyet Raporu Nisan ayı Meclis Toplantısında görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi.

Belediye Meclis Salonunda 5. seçim dönemi 2. toplantı yılı Nisan Olağan Toplantısı 1. oturum 3. birleşimindeki gündemler arasında yer alan 2009 yılı Faaliyet Raporu, Bütçe Komisyonunun 6 ve 7 nolu raporu, Tarife Komisyonunun 24, Hukuk ve Dış İlişkiler Komisyonlarının ortak 3 ve 4 , İmar Komisyonunun ise 24 nolu Raporlarının ardından görüşüldü.

Meclis Başkanı Rasim Keklik, 2009 yılı Faaliyet Raporunu okundu sayılmasını oylamasının ardından Belediye Başkanı Hüseyin Bürge’ ye söz verdi. Kürsüye çıkan başkan Bürge, ‘’Çok Değerli Meclis Üyelerimiz; 2009 yılında yapmış olduğumuz faaliyetler elinizdeki kitapla Kurumsal bazda tek tek sizlerin ve Bayrampaşa Halkının bilgi ve görüşlerine sunulmuştur. Bendeniz geçmiş yılın kısa bir özetini sizlerle paylaşmak istiyorum’’ dedi. Faaliyet Raporunu başlıklar halinde değerlendirerek Meclis Üyelerini bilgilendiren Başkan Bürge konuşmasına ‘’Belediyemizin yoğun gayret ve çalışmalarıyla Bayrampaşa, yükselen bir değere sahip, yıldızı parlayan bir ilçe oldu. Bir zamanlar cezaeviyle, kolerayla, çamurla, olumsuz bir şekilde anılan ilçemiz şimdilerde, eğitimden spora, ticaretten kültür ve sosyal hizmetlere kadar her konuda bir cazibe merkezi ve gösterdiğimiz çaba ve gayretlerin neticesinde MARKA KENT haline geldi.’’ diyerek devam etti.

CHP Gurubu adına söz alan Hüseyin Türk’ ün yönelttiği eleştiri ve sorulara da tek tek cevap veren Belediye Başkanı Hüseyin Bürge ‘’sizlere yaptığımız davetlere icabet etmeniz durumunda bir birimize aktarabileceğimiz çok şey olduğunu düşünüyorum ancak sizler ısrarla bizim davetlerimize katılmıyorsunuz’’ dedi.

Meclis Başkanı Rasim Keklik’ in gözetiminde ‘Esami Tayini Usulü’ ile oylanan 2009 Yılı Faaliyet Raporu 4 geçersiz, 9 ret ve 22 oyun kabulü şeklinde sonuçlandı.

Günün Önemli Haberleri