20 yıllık korkunç sır

Abone ol

Bir kocanın başına daha ne gelebilir ki. Eşi tarafından zehirlenmek istendi, şimdi de korkunç gerçeği öğrendi.

Eskişehir'de eşi Ayşe Dikdere'nin (40) hayat sigortasından para almak için meyve suyuna zehir koyup kendisini öldürmeye çalıştığı iddiasıyla dava açan Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde görevli Opr. Dr. İrfan Dikdere (49), ikinci bir şok yaşadı. 

Dikdere, 20 yaşındaki oğulları Yiğit Dikdere'nin kendi çocuğu olmadığını, eşinin başka bir kişiyle ilişkiye girmesiyle Yiğit'in dünyaya geldiğini öne sürerek babalık testi yapılmasını istedi. Mahkeme, Dikdere'nin talebini kabul etti. Babalık testi için Opr. Dr. İrfan Dikdere ile Yiğit Dikdere'den alınan kan örnekleri İstanbul Adli Tıp'a gönderildi.

Testteki gerçek
Eskişehir 3. Aile Mahkemesi'nde dün yapılan duruşmanın ardından bir açıklama yapan İrfan Dikdere, babalık testiyle ilgili raporun geldiğini ve Yiğit Dikdere'nin kendi oğlu olmadığının belirlendiğini söyledi.
Dikdere, "Boşanma davası açtığım eşimin avukatı rapora itiraz etti. Mahkeme de İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan daha kapsamlı bir ikinci rapor istenmesine karar vererek duruşmayı erteledi" dedi.

Günün Önemli Haberleri