20 Mart Türkiye Gündemi yeni

20 Mart 2019 son 24 saat haber bülteni...

Erdoğan: Ankara'yı sahte imzalarla senet imzalayanlara teslim edemeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ı işaret ederek, "Ankara'yı sahte imzalarla senet imzalayanlara teslim edemeyiz. Ne bu ittifaktan ne de ittifakın defolu adayından Ankara'ya bir hayır gelmez" dedi.

Devlet Bahçeli: PKK, İstanbul'u yönetme arayışına girmiştir

MHP Lideri Devlet Bahçeli, "PKK, İstanbul'u yönetme arayışına girmiştir. Zillet ittifakına siz de tavır koyun. Bu CHP, Atatürk'ün CHP'si değildir. Bu İP hiç iyi değildir" diye konuştu.

Emekliye temmuz zam oranı belli oldu

Temmuzda memur emeklilerine en az yüzde 5 zam göründü. 6 aylık enflasyon yüzde 4’ü aşarsa fark da olacak. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin temmuz zammı da yüzde 5’i bulacak.

3600 ek gösterge ne zaman hayata geçecek

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı 3600 ek göstergeyle ilgili yaptığı açıklamada seçim sonrasına kalacağını dile getirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çağrı: İptal et ben sana 50 milyon dolar bulacağım

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir çağrıda bulunarak "O sözleşmeyi iptal et 50 milyon doları ben sana bulacağım, tüm Türkiye şahit olsun" dedi.

Nursultan Nazarbayev istifa etti, Kazakistan'da başkentin ismi değiştirildi

Kazakistan'ın 28 yıllık devlet başkanı Nursultan Nazarbayev'in görevi bırakmasının ardından başkent Astana'nın ismi 'Nursultan' olarak değiştirildi.

Diğer Videolar