17 yıl sonra çıkan şok gerçek

Abone ol

Bir kızı olmuştu. Onu çok sevmişti. 17 yıl boyunca baba olarak herşeyi yaptı. Ama meğer o kız, karısının aşığındanmış.

İNTERNETHABER

Mark Webb isimli adam, 17 yıl sonra kızı ile ilgili gerçeği öğrenince şoke oldu. Öz kızı sandığı aslında karısının sevgilisinden yaptığı çocuktu. 

Webb, kızı 18 yaşına geldiğinde yapılan bir DNA testi sayesinde gerçeği öğrendiğini iddia ederek, “karım ve aşığı kendi çocuklarını bana büyüttürdüler” dedi.

Eski eş Lydia Chapman’ı, ‘babalık sahtekârlığı’ suçundan dava eden Webb, karısı ve karısının aşığının 1985 yılında bir otelde beraber olduklarını, kendi kızı diye bildiği kızın o gecenin bir ‘ürünü’ olduğunu söyledi.

    
Üzerine bu kadar tartışılan kızın ise facebook’daki sayfasında yer alan fotoğraflar akılları iyice karıştırdı.

47 yaşındaki Mark Webb’e, çocuğun kendi kızı olmadığına inanması için hiçbir sebebi olmadığını söyleyen mahkeme, davayı iptal etti ancak, aldatıldığını düşünen adam bu kez temyiz mahkemesine başvurdu.

Babanın ifadesine göre, kız doğduktan üç ay sonra, eski eşi ve aşığı yeniden buluşmuşlar, hatta bir piknik alanı yakınlarında cinsel ilişki yaşamışlar. Webb’e göre, bu birliktelik sırasında iki âşık kızın babası kim olacak konusunu tartıştılar ve adamı kızın, kendi kızı olduğuna inandırmaya, gerçeği açıklamamaya karar verdiler.

Bay Webb ayrıca, karısının yıllarca kendisine kızı adına doğum günü ve Noel kartları gönderdiğini söyledi. Adamın iddiasına göre, gerçek babası olmadığı bildiği için pek sevmediği ‘babacığı’yla uğraşmak istemeyen kızın açıklarını kapatan dolandırıcı anne, bu şekilde Webb’i baba olduğuna kesin olarak inandırmaya çalışıyordu.

Bay Webb, kız doğduğu günden bu yana bir babanın, yapması gereken ve yapabileceği her şeyi yaptığını, ancak 2002 yılında karısının gelip de kız senin değil demesi üzerine, karısından boşandığını anlattı. Mark Webb’in avukatı Nicholas Mostyn de, 2004 yılında kız 18 yaşına basınca bir DNA testi yaptırdıklarını ve böylece kızın Bay Webb’den olmadığını kanıtladıklarını söyledi.

Nicholas Mostyn, mahkeme konuşmasında, ebeveynlerin öncelikleri ve çiftlerin birbirlerine karşı olan sorumluluklarından bahsetti ve müvekkilinin elinden gelenin en iyisi yapan bir baba olduğu halde, kadının ‘babalık’ gibi bunca hassas bir konuda kocasını aldatmış olmasının ne kadar felaket bir durum olduğunu vurgulamaya çalıştı.

Avukat,  kadını ‘Doğuştan yalancı’ olarak tanımladı ve Bayan Chapman’ın bu kadar kesin ve hassas bir bilgiyi 17 yıl saklamış olduğunu, adamı kızın kendisinden olduğuna inandırdığını vurguladı.

Avukat Mostyn, Bay Webb’in davasının gerekirse Lordlar Kamarası’nda görüşülmesini talep etti, ancak temyiz mahkemesi yargıçları bunu reddettiler.

Adalet Lordu Thorpe, “bu olay çok ilginç sosyo-legal dokümanlar içeriyor ancak, hem maddi hem manevi anlamda erkeğin mi yoksa kadının mı, haklı olduğuna karar vermenin ihtimal dâhilinde olduğunu düşünmüyorum. Aldatıldığı için mağdur olan bir baba ile kızını büyütmek için yalan söylemeye mecbur görünen bir annenin çıkışsız hikâyesine döndü bu dava” dedi.

Günün Önemli Haberleri