13ünde trajik bir hayat

Abone ol

13 yaşında başında gelmeyen kalmadı. Ama madalyonun bir de öteki yüzü var. Kızın polisten sabıkası var.

Memleketi Gaziantep'ten Antalya'ya kaçırdılar. Üç ay boyunca yüzlerce erkeğe pazarladılar. Yaşı daha 13'tü, üstelik uyuşturucuya alıştırdılar. Kimi zaman sigara paketi fiyatına, kimi zaman da 10, 15 ve 20 YTL'ye..

İnsanlığın yüz karaları Antalya'da yakalandı. Polisleri görünce ağlayan N, T. yaşadığı kabusu anlattı, gözyaşları ve hıçkırıklara boğularak. 
Kızı pazarlayan iki zanlı tutuklanarak cezeevine gönderildi.

AİLESİNE AİT DAİREYİ YAKMAKTAN SUÇ KAYDI VAR

Bu madalyonun bir yüzü. Öteki yüzün de ise aile dramı var. Çünkü N.T. sıcak bir yuvada büyümemiş. Anne ve babasıyla geçinemiyordu. Ablası ve eniştesiyle yaşıyordu. İçinde bulunduğu boşluk onu yanlış yollara itmişti.

UYUŞTRUCUYA MEMLEKETİNDE BAŞLAMIŞ

Küçük kızın uyuşturucuya alışması kaçırıldığı Antalya'ya olmamış. Meğer memleketi Gaziantep'te başlamış bu illete. Acı gerçek polisin kızı ailesine teslim etmek isterken yaptığı araştırmayla çıktı.

BİR YIL ÖNCE EVDEN KAÇIP İMAM NİKAHIYLA BİR KİŞİYLE YAŞAMIŞ

Antalya polisi N.T.'nin ailesine teslim edilmesi için Gaziantep Çocuk Şube Müdürlüğü ile irtibata geçti. Çocuk Şube Müdürlüğü, bir yıl önce evden kaçıp imam nikâhıyla bir kişiyle yaşadığı, ayrıca "uyuşturucu kullanmak ve ailesine ait daireyi yakmaktan" suç kaydı bulunan N.T.'nin ailesine ulaştı. Küçük kız, Antalya'ya gelen ablası ve eniştesine teslim edildi. N.T.'nin nüfus kayıtlarında 13 yaşında göründüğünü belirten yetkililer, gerçek yaşının ise 16 olabileceğini söyledi

Günün Önemli Haberleri