12 dev adam ABD'nin kafasını karıştırdı

Abone ol

ABD basını A Milli Takımımızın İspanya'yı 65-57 yendiği maça geniş yer verirken bazı gazeteler Türkiye'yi halen çözemediklerini yazdı.

İspanya'nın şampiyonanın en güçlü kadrosuna sahip olduğuna değinen ABD basını, Los Angeles Lakers'ın All-Star power forveti Pau Gasol'un yokluğunda İspanya'nın Türkiye savunması karşısında yetersiz kaldığını belirtti.

İspanya Milli takımını son çeyrekte 2 sayıda tutan ve maçı 16-0'lık bir seri ile tamamlayan 12 Dev Adam’da Ömer Aşık ve Emir Preldzic'in performansına övgüler yağdı.

Ömer Aşık'ın etten duvar ördüğü ve Ersan İlyasova'nın da savunma ve ribauntlarda ona büyük destek verdiğini belirten ABD basınında bir kısım halen Türkiye'yi çözemediklerini de kaleme aldı.

Dünya ikincisi Türkiye'nin çok tehlikeli bir takım olduğunu, savunma yaptığında rakiplerin kâbusu olabileceğini belirten yazılarda takımımızın daha istikrarlı bir grafik çizmesi gerektiğine değinildi.

Bazı yazılarda Türkiye'nin dünya ikincisi kadrosundan önemli eksiklerinde bulunduğunu ancak Preldzic ve Enes Kanter ile bu eksikleri gidermeye çalıştığımız yazıldı.

İlk kez İspanya formasıyla mücadele eden Oklahoma City Thunder'ın genç uzunu Serge Ibaka'nın da giderek şampiyonaya ve takımına ısındığına değinen yazarlar da oldu.

Günün Önemli Haberleri