07.07.2007 için öneriler

Abone ol

Çoğu kültürde şanslı bir gün olarak '07.07.2007' için öneriler..

Aslında bugünün tarihte hiçbir önemi yok ancak bu kadar 7 yanyana gelince numaraların çiftlere şans getireceği düşünülüyor..

07.07.07'de evlenecek çiftler düğün davetiyelerini çoktan hazırladı ve şimdiden onlara 2007'nin süper şanslı gelinleir olarak bakılıyor. Umutsuz Ev Kadınları dizisinin oyuncusu Eva Longoria ve basketbol yıldızı Tony Parker'da 07.07.07'de evlenecekler. Ancak bu özel günde pek de yalnız olacakları söylenemez. Aynı gün binlerce çift dünya evine girecek.

Nasıl bir bağlantı var?
İyi ve mutlu bir evlilikle 07.07.07 tarihi arasında nasıl bir bağlantı olabilir. Örneğin arabanın arkasına bağlanan boş konserve kutularının şeytani ruhları, kıskanç bakışları uzaklaştıracağına da inanılıyor. 7 rakamının her 100 yılda bir arka arkaya sıralanması bu önemli olayın hayatta sadece bir kere yaşanabileceği hissi veriyor ve şans oyunlarında da 7'yi "şanlı numara" yapıyor. Gerçekte de Temmuz evlilik ayı.. Çoğu insan bu ayda evlenir ancak 07.07.07 tarihinin en önemli yanı asla unutulmayacak bir evlilik tarihi olması olabilir..

7 neden şanslı bir sayı?
Dünyanın farklı yerlerindeki kültürlerde ve inanışlarda 7'ye hep olumlu özellikler yüklenir. Çin'de 7 'birliktelik, arkaşaşlık, beraberliği' simgeler, bu yeni evli çiftlere çok uygun bir inanış.. Jopan kültüründe ise, 7 dünyaya mutluluk getiren şans tanrısını simgeler. Yahudilik de Tanrı evreni 7. günde yarattı.. Katolik Noel inancında 7 dinsel tören vardır. İslam'da 7 kutsal bölüm vardır ve Budizm'de de doğumun 7 sembolik adımını simgeler.

Sevdiklerinize unutamayacakları bir 07.07.07 günü yaşatın
Bu özel günde mutlaka evlenmek zorunda değilsiniz. Eğer hoşlandığınız biri varsa ona 07.07.07'de çıkma teklif edebilirsiniz, evlilik teklif edebilir veya nişan töreninizi bugün yapabilirsiniz. Bugün eşinize, sevgilinize veya ailenize anılarından silinmeyecek özel bir sürpriz yapabilirsiniz.

Düğün töreninizde '7' önerileri..

Törene akşam 7'de başlayın..

7 ana yemek ve buna uyumlu menü oluşturun..

İlk dansınızı Prince'ın 7 şarkısıyla yapın..

7 farklı çeşitten hazırlanmış bir gelin buketi taşıyın..

7 yapraktan oluşmuş kekten 7 dilim kesin ve 7 farklı seçenekten oluşan yiyecekleri servis edin..

Davetlilere 'şanslı aşk' yazılı nikah şekerleri verin..

Günün Önemli Haberleri