BIST 10.343
DOLAR 32,68
EURO 35,11
ALTIN 2.445,32
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Altınkum plajı sezona hazırlanıyor

Didim Belediyesi 2010 yaz dönemi öncesinde Altınkum Sahili ve Yalı Caddesindeki çevre düzenlemesi çalışmalarına hız verdi.

Abone ol

Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı çalışmaları yerinde inceleyerek “2010 yılında Didimlilere ve Didim’e tatile gelenlere çok güzel bir Altınkum oluşturmak için çalışıyoruz” dedi.

Didim Belediyesi yaz dönemi çalışmalarına hız verdi. Yalı Caddesi ve Altınkum Sahilinde yapılan çalışmaları Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkan Vekili M.Cahit Kaya ve Didim Belediyesi Zabıta Amiri Nevzat Oğuz ile birlikte inceledi. Çalışmalar kapsamında Altınkum Sahili kumsalı düzeltilirken, diğer yandan Yalı Caddesinde parke taşları da yeniden döşenmeye başladı. Bu arda Altınkum sahilindeki tuvaletlerin de yenileneceği belirtildi.

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı Dünyaca bilinen Altınkum Sahilini güzel bir kumsal haline getirmeye çalıştıklarını kaydederek “2010 yılında Didimlilere ve Didim’e tatile gelenlere çok güzel bir Altınkum oluşturmak için çalışıyoruz. 10 gün içerisinde çalışmaları tamamlayacağız. Ekiplerimiz sıkı şekilde çalışıyor; gece saat 23’lere kadar burada çalışmalarımız sürüyor. 1 Mayıs’ta gelecek ilk turist kafilesine güzel bir sahilde ağırlayacağız” dedi.