Altın fiyatları düşüyor! Gram altın ne kadar oldu, İslam Memiş'ten çarpıcı açıklama o tarihi işaret etti
![Anadolu Ajansı](https://img.internethaber.com/rcman/Cw50h50q95gc/storage/files/images/2019/02/15/anadoluajansi-logo-512px-amblem-ZE4C.jpg)
![Altın fiyatları düşüyor! Gram altın ne kadar oldu, İslam Memiş'ten çarpıcı açıklama o tarihi işaret etti](https://img.internethaber.com/rcman/Cw720h450q95gc/storage/files/images/2024/05/22/altin-ne-kadar-gram-altin-fiyati-kwsi_cover.jpg)
Altın fiyatlarındaki gerileme devam ederken, yatırımcı yükseliş ne zaman başlayacak diye merak ediyor. Altının gramı bugün 2 bin 500 liradan işlem görüyor. Piyasa Uzmanı İslam Memiş 3 bin lira beklentisinin sürdüğünü belirtti.
![Altın fiyatları düşüyor! Gram altın ne kadar oldu, İslam Memiş'ten çarpıcı açıklama o tarihi işaret etti](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2024/05/22/altin-1-7zws.jpg)
Dün, altının ons fiyatındaki azalışa paralel gerileyen altının gram fiyatı, günü 2 bin 506 liradan tamamladı.
![Altın fiyatları düşüyor! Gram altın ne kadar oldu, İslam Memiş'ten çarpıcı açıklama o tarihi işaret etti](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2024/05/22/altin-3-0avh.jpg)
Altının gram fiyatı, yeni güne de değer kaybıyla başlamasının ardından 2 bin 500 lira seviyesinde bulunuyor. Aynı dakikalar itibarıyla çeyrek altın 4 bin 95 liradan, Cumhuriyet altını 16 bin 320 liradan satılıyor.
![Altın fiyatları düşüyor! Gram altın ne kadar oldu, İslam Memiş'ten çarpıcı açıklama o tarihi işaret etti](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2024/05/22/altin-4-qbls.jpg)
Altının ons fiyatı şu sıralarda yüzde 0,2 azalışla 2 bin 416 dolardan alıcı buluyor.
![Altın fiyatları düşüyor! Gram altın ne kadar oldu, İslam Memiş'ten çarpıcı açıklama o tarihi işaret etti](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2024/05/22/altin-5-cjnn.jpg)
Analistler, Fed yetkililerinin bu yıl yapılması öngörülen ilk faiz indirimine dair yaptığı açıklamalarda, söz konusu indirime dair aceleci davranılmaması gerektiğini vurgulamaya devam etmelerinin fiyatlamaları zorlaştırdığını ifade etti.