BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  GÜNCEL

Altaylı'ya göre Uluç 'aşk sarhoşu'

Fatih Altaylı ile Hıncal Uluç'un polemikleri hergeçen gün yeni bir boyut kazanıyor. Fatih Altaylı, kendisine cevap yazan Hıncal Uluç için 'aşk sarhoşu' nitelemesi yaptı...

Abone ol

Fatih Altaylı ile Hıncal Uluç'un köşelerinde sürdürdükleri polemik her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor. Altaylı bugünkü yazısında "Hıncal Ağabeyimiz yine abartmış" diyerek Sabah yazarına 'aşk sarhoşu' nitelemesini yaptı. Altaylı, Uluç'un olayları karıştırdığını öne sürdü:

- HINCAL Ağabeyimiz bana yanıt verdi. Açıkçası son günlerde aşk sarhoşu olduğunu bilmiyordum. Sabah’ta okuyunca, onun adına sevindim. Bu nedenle ‘Ağabeyimiz, sevgilisiyle uğraşsın, benimle değil’ diye düşündüm; ama ‘suçlamalarına’ bir yanıt vermeden bırakmak da istemedim.

Benim kendisine, ‘Ben 3000 dolarlık otel odasında kalıp sonra da bunu bütün okurlarıma tavsiye etmiyorum’ demem üzerine, ‘Senle beraber Monaco’ya Ferrari test sürüşüne gittik. Hem de batık Zeytinoğlu Grubu’nun davetlisi olarak’ yanıtını vermiş, ‘Ben 3000 dolarlık oda tavsiye ettim. Sen 500 bin dolarlık Ferrari’ demiş ve benim o geziyi sayfa sayfa yazdığımı söylemiş.

Hıncal Ağabeyimiz gerçekten yaşlanmış.

Kendisine birkaç hatırlatma.

O gezi sırasında Zeytinoğlu Grubu henüz batmamıştı. İkincisi, Esbank hortumdan değil, kötü yönetimden battı. Bunu devlet de bildiği için sahibi, senin patronun gibi Kartal’a atılmadı.

Ferrari meselesine gelince. Türkiye’de beni biraz tanıyan herkes, Ferrari ile olan ilişkimi bilir. Bu ilişki Zeytinoğlu Grubu, Ferrari’nin distribütörü olmadan önceye dayanır. Yıllardan beri her yeni modelin piyasaya verilmesinden önce İtalya’ya, Ferrari fabrikasına davet edilir ve bu otomobilin uzmanı olan birkaç kişiyle birlikte otomobili test ederiz. Binlerce dolarlık otelde değil, Modena’da küçük bir otelde kalırız.

Zaten sen o davetlere gelmez, o düzeyde otelde kalmazdın. Zaten geldiğin davette Türkiye ralli şampiyonu Volkan Işık’la ben otomobili test ederken, sen yanımızda oturdun.

500 bin dolar dediğin o Ferrari’nin (360 Spyder) Avrupa’daki fiyatı 140 bin Euro civarında.

Türkiye’de ise 220 bin Euro. Pahalı mı? Pahalı; ama sen onu bile abartmışsın.

Ve son bir hatırlatma, ben o geziyle ilgili Hürriyet’te tek satır yazmadım. Sadece otomobille ilgili Auto Show Dergisi’ne yazdım. ‘Herkes bir tane almalı’ diyecek kadar da asla saçmalamadım.

Hıncal Ağabeyim. İçinde bulunduğun durumu aşk sarhoşluğuna veriyorum. Allah mesut etsin.

Kal sağlıcakla...

Yemek davetine gelince.

Ben gazeteci gibi çalışıyorum. Haberler, dosyalar... Vaktim olunca sizin yemekleri kaçırmadığımı bilirsin.

Ellerinden öperim.

Yazı: Fatih Altaylı
Kaynak: