BIST 9.976
DOLAR 34,07
EURO 38,08
ALTIN 2.833,68
HABER /  DÜNYA

Alman kızları ne kadar ileri gider?

Çok sayıda Türk'e gönlünü kaptıran Alman kızlarına soruldu: Müslüman sevgilileriniz için ne kadar ileri gidersiniz?

Abone ol

Adanalı Cafer için ülkesinden kaçan Alman kızı Vanessa'yı konu alan Bild, çok sayıda Alman kızının gönlünü Türklere kaptırdığını belirtti ve sordu: Alman kızları Müslüman sevgililerinin gözüne girmek için ne kadar ileriye gidebilir?

Almanya'dan sevgilisi Cafer G. için başını örterek Adana'ya kaçan, daha sonra İnterpol aracılığıyla Hamburg'a getirilen ve ''Vanessa'' takma adıyla anılan S.L'nin aşkı, Alman Bild gazetesinde, bazı Alman gençlerin sevdiği Türkler ile ilgili diğer bir habere malzeme oldu. Gazetede ''Sadece başı örtülü Vanessa gönlünü bir Müslümana kaptırmadı - Bir Türk’ü seviyorum'' başlığıyla verilen haberde, S.L. gibi çok sayıda genç kızın da gönlünü bir Türk erkeğine kaptırdığına dikkat çekildi. Haberde, çeşitli yaş grubu gençlere ''Güney Avrupa ülkelerinin erkeklerini nasıl buluyorsunuz?'', ''Alman kızları Müslüman sevgililerinin gözüne girmek için ne kadar ileriye gidebilir?'' şeklinde sorular yöneltildi. Bir otelde asistan olarak görev yapan Saskia Rahn (21), birlikte olduğu Cihan Bağdatlıoğlu için ''Sevgilim için Türkiye'ye giderim. Erkek arkadaşımın aile geleneklerine uyum sağlamaya çalışıyorum. Bir ilişkide Türk erkekleri birlikteliğe kadından daha çok önem veriyor'' dedi.

“MÜSLÜMAN OLURUM”

Hannoverli Viktoria Trotner ise (16), birlikte olduğu Mustafa Demirezen için, şunları söyledi: ''Domuz eti yemekten kaçınıyorum. Sevdiğim kişi için değer şeyler bunlar.'' Öğrenci Anna Alvermann da erkek arkadaşı Tahsin Broschk (16) için ''Katolik dinine mensubum. Tahsin için Müslüman olmaya hazırım.'' diye konuştu.