BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  MAGAZİN

Aliyede ayrılık vakti

atv'nin reyting rekorları kıran dizisinin dün akşamki sezon finalinde Aliye ile Deniz'in yolları ayrıldı.

Abone ol

İzleyicileri ekran başına kilitleyen atv'nin reyting rekortmeni dizisi "Aliye"nin dün akşamki sezon finalinde ayrılık rüzgârı esti. Deniz ile Sinan arasında bocalayan Aliye'nin yolu Deniz ile ayrıldı. Sezon finalinde Deniz ile Aliye uzun zaman sonra ilk kez karşılıklı konuşma fırsatı buldu. İzleyicileri gözyaşlarına boğan bu sahnede Deniz, Aliye'den özür diledi.

Ancak birkaç bölümdür beklenen bu buluşma, ayrılıkla sonuçlandı. İzleyicileri ekran başına kilitleyen dizide, Deniz aşkını kalbine gömerek Türkiye'yi terk etti. Salı akşamları ekranların zirvesinde fırtına gibi esen dizinin son bölümünde,Aynur yıllar sonra Sinan ile karşılaştı ancak Sinan'ın tüm dikkati Aliye'nin üzerindeydi.

Vicdan azabı içinde kıvranan İkbal, modaevine Aliye'yi görmeye gittiğinde, Aynur'la burun buruna geldi. Aliye, Sinan, Arda ve Ayşe geçirdikleri zor günlerin etkisinden kurtulabilmek için hep birlikte psikiyatriste gittiler bir kez daha. Sinan kendini çocuklarına affettirmek için elinden gelen herşeyi yaptı. Aliye, Leyla'nın hamile olduğunu öğrendiğinde, eski eşine tahammülü daha da azaldı. Sinan Leyla'ya boşanma davası açsa da Leyla çocuğunu doğurmakta kararlı.