BIST 9.771
DOLAR 33,98
EURO 37,67
ALTIN 2.728,39
HABER /  GÜNCEL

Alışverişte bebeğini unuttu

Mağazada, bebeklerinin bulunduğu araba yerine yanlışlıkla içi boş aldılar. Sonra...

Abone ol

Adapazarı Çark Caddesi’nde bulunan bir alışveriş mağazasına iki aylık bebekleri ile gelen Nil-Alaattin Altın çifti, alışveriş sonrası çocuklarının bulunduğu araba yerine aynı renkteki boş bebek arabasını alıp gitti...
     
Mağazaya önceki akşam 20.00 sıralarında bebekleri Gökçe ile birlikte gelen Alaattin Altın (32) ve Nil Altın (29) bebek arabalarını mağazadaki diğer bebek arabalarının yanına bırakıp alışveriş yaptı. Çift bir süre sonra üzerini örttükleri iki aylık bebeklerinin içinde bulunduğu araba yerine, satışa sunulan boş bir bebek arabasını alarak mağazadan çıktı. Bir süre çarşıda dolaşan çift, başka bir mağazaya girdiklerinde bebek arabasının boş olduğunu fark etti. Telaşa kapılan çift durumu polise bildirdi.
     
Polis alarma geçti
Bebeğin kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerine Çark Caddesi’nin giriş ve çıkışlarını kapatan polis, bebeği aramaya başladı. Caddede arama sürerken yarım saat sonra tekrar alışveriş yaptıkları mağazaya giden Altın çifti, bebeklerini bıraktıkları yerde buldu.
     
Cumhuriyet Polis Merkezi’nde dalgınlıkla boş bebek arabasını aldıklarını söyleyen Alaattin Altın, “Aynı renkte idiler. Arabayı kontrol etmeden çıktık. Sonra fark ettik. Paniğe kapılınca polise haber verdik. Aslında vermemeliydik'' dedi.
     
Nil Altın da paniğe kapıldığını ifade ederek, “Arabada yavrumun olmadığını görünce panikledim. Aklım gitti. Heyecan ve panikten bebek arabasının bizim araba olmadığını bile fark etmedim. Ancak bu heyecan bana yetti de arttı'' diye konuştu.