BIST 9.109
DOLAR 34,23
EURO 37,61
ALTIN 2.920,48
HABER /  GÜNCEL

Ali Taran ile ayrılığın nedeni?

AK Parti, seçim reklamları için görüştüğü Ali Taran ile yollarını ekonomik nedenlerle mi ayırdı? İşte gelen bilgi...

Abone ol

AK Parti’den yapılan açıklamada, AK Parti ile reklam danışmanı Ali Taran arasında bir dizi görüşme gerçekleştirildiği, ancak konunun ekonomik boyutuna ilişkin iddiaların gerçeklerle bağdaşmadığı bildirildi.

AK Parti Medya Tanıtım Başkanlığından yapılan açıklamada, son günlerde bazı gazetelerde tanıtım ve reklam danışmanı Ali Taran ile AK Parti arasında yapılan görüşmelerin içeriğine ilişkin haberlerin yer aldığı hatırlatıldı.

AK Parti ile Taran arasında bir dizi görüşme gerçekleştirildiği bildirilen açıklamada, "Ancak, haberlerde yer alan ve özellikle konunun ekonomik boyutuna işaret eden iddialar, gerçeklerle bağdaşmadığı gibi taraflar açısından yıpratıcı bulunmaktadır" denildi.

Açıklamada, şöyle denildi:
"AK Parti ile Sayın Ali Taran arasında yapılan görüşmelerin içeriği ile ilgili olarak partimiz tarafından açıklama yapılmadıkça, gazete haberlerinde yer alan iddia ve ifadelere itibar edilmemesini, sorumlu gazetecilik anlayışının gereği olarak tarafların hukukuna ve kişilik haklarına saygı gösterilmesini rica ederiz."