BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  MEDYA

Ali Kırcayı niye yazmadınız?

Bazı bakanların çapkınlıkları gizleniyor söylemi Ahmet Kekeç'i kızdırdı. O da Ali Kırca'yı sordu.

Abone ol

Star Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, "!" başlığını attığı yazısında Hürriyet'in iki ünlü ismini hedef aldı. Bunlardan Biri Mehmet Yılmaz, diğeri de Ertuğrul Özkök'dü...

Kekeç'in Mehmet Yılmaz'a kızgınlığının nedeni "İslami omerta" söylemiydi. Mehmet Yılmaz'ın bazı bakan ve bürokratların çapkınlıklarının gizlendiği yönündeki yazısına kızan Kekeç, Yılmaz'a "İdeolojik olarak kesiştiğin ve kamusal bir kişilik olan meslektaşın Ali Kırca da çapkınlık yaptı, üstelik Ali Kırca da evliydi, üstelik Ali Kırca’nın da köle olmayan bir eşi ve çocukları vardı, dolayısıyla ‘omerta kuralı’ burada da geçerli olmamalıydı. Ali yapınca ‘özel hayat’; başkaları yapınca ‘ahlaksızlık’ mı oluyor?" diye sordu.

ÖZEL HAYATA SAYGI

Hürriyet'in diğer yazarı Ertuğrul Özkök'de dünkü "Tüp bağlatma kararı kimin" başlıklı yazısı ile Kekeç'i çileden çıkarttı. Özkök'ün son zamanlarda "iyice zıvanadan çıktığını" yazan Ahmet Kekeç, özel hayata girmesini ayıpladı. Kekeç, şunları yazdı:

"Sana ne kardeşim! Başkasının eşi, başkasının mahremiyeti, başkasının özel durumu seni ne ilgilendiriyor? Hani özel hayata saygılıydın? Hani başkalarının mahremiyetine böyle şallak mallak dalmayacaktın?"