BIST 9.900
DOLAR 34,12
EURO 38,11
ALTIN 2.879,89
HABER /  SPOR

Alex üzülmüş!

Fenerbahçeli futbolcu Alex, GS derbisiyle ilgili neye üzüldü?

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcu Alex, Galatasaray ile yaptıkları Fortis Türkiye Kupası maçında, sarı-kırmızılı taraftarların sahaya yabancı madde atmalarına üzüldüğünü ifade etti.

Brezilyalı futbolcu, kendisine ait ''www.alex10.com.br'' adresli internet sitesinde yaptığı açıklamada, ezeli rakipleri karşısında yarı finale çıkmış olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ancak sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle de üzüntü duyduğunu belirtti.

Derbi maçta her köşe vuruşu ve taç atışında taraftarların sahaya çakmak, taş, anahtarlık ve benzeri yabancı maddeler attığını anlatan Alex şunları kaydetti:

''Hakem çok defa atılan malzemeleri sahadan çıkarmak için maçı duraklatmak zorunda kaldı. Bu tip hareketler beni çok üzüyor. Bu iki takım arasında ezeli bir rekabet olduğunu biliyorum ama bazı şeyleri iyi ayırt etmek gerekiyor. Futbol bu şekil davranışlardan arındırılmalı, hele bugünün futbol anlayışında bu tip davranışlardan en büyük zararı spor olarak futbol görüyor. Umarım bir gün statlarımız bu davranışlardan kurtulur.''