BIST 8.736
DOLAR 34,24
EURO 37,07
ALTIN 3.009,72
HABER /  SPOR

Alex derbileri önemsemiyor

Fenerbahçe'ye 3 puan getiren Brezilyalı Alex de Souza, derbileri değil, önlerindeki ilk maçı düşündüğünü söyledi.

Abone ol

Ankaraspor maçında attığı golle Fenerbahçe'ye 3 puan getiren Brezilyalı Alex de Souza, derbileri değil, önlerindeki ilk maçı düşündüğünü söyledi. Yıldız oyuncu, "Ne Anelka, ne de başka bir oyuncuyla sorunum var" dedi.

Maçtan sonra değerlendirmeler yapan Brezilyalı oyuncu, Ankaraspor galibiyetinin sevincini yaşadıktan sonra, önlerindeki ilk maçın kendisi için daha önemli olduğunu ifade ederek, “Ne Galatasaray, ne Beşiktaş ne de Trabzonspor ile yapacağımız maçları düşünüyorum. Önemli olan önümüzdeki maç” dedi.

Fenerbahçeli eski futbolcu Anelka'nın medyaya yansıyan kimi açıklamalarıyla ilgili soru üzerine de Alex, “Ne Anelka ne de başka bir futbolcuyla sorunum olabilir” diye konuştu.

Anelka'nın, birlikte oynadığı en kaliteli futbolculardan birisi olduğunu kaydeden Alex, “İşler istediği gibi olmadı ve İngiltere'ye gitti. Orada da başarılı bir performans sergiliyor. Buraya belirli hedeflerle geldi. Benim ne Anelka ne de başka bir futbolcuyla sorunum olabilir. Ben, Fenerbahçe'nin başarısı için çalışıyorum” dedi.

Fenerbahçe ile yapmayı düşündüğü yeni sözleşme konusunda da daha önce yaptığı açıklamaları yineleyerek sarı-lacivertli takımda kalmak istediğini ifade eden Brezilyalı oyuncu, menajeri Juan Figer'in ilerleyen günlerde yönetim kuruluyla yeniden biraraya geleceğini bildirdi.

AURELIO: "MİLLİ MARŞI SÖYLEDİM"

Aurelio ise Ankaraspor maçıyla ilgili değerlendirmesinde, “Zor oldu ama önemli olan 3 puandı. 1-0 geriye düştükten sonra tempomuzu artırmamız gerekiyordu ve bunu yaparak maçı lehimize çevirdik” diye konuştu.
Aurelio, İstiklal Marşı'nı öğrenip öğrenmediği sorusuna da, “Milli takımdaki son 2 maçta da söyledim. Söz vermiştim öğrendim” diye yanıt verdi.