BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  EKONOMİ

Alcatel GSM kongresinde

Alcatel-Lucent, 3GSM Dünya Kongresi 2007'de teknoloji alanında liderliğini sergiliyor

Abone ol

Alcatel-Lucent (Euronext Paris ve NYSE: ALU) 12 ile 15 Şubat tarihleri arasında İspanya'nın Barselona kentinde gerçekleşen 3GSM Dünya Kongresi 2007'de, teknoloji alanında liderliğini sergiliyor. Kongre çerçevesinde, birçok oturum ve panele katılan Alcatel-Lucent’in Teatre Lliure'de düzenlediği basın toplantısında, kablosuz şebeke faaliyetlerinden sorumlu Başkanı Mary Chan ve yakınsama faaliyetlerinden sorumlu Başkanı Marc Rouanne, Alcatel-Lucent'in strateji, ürün ve servis portföyünü sundular.

Alcatel-Lucent, 3GSM Dünya Kongresi 2007’de yer alan standında sergilediği geniş yelpazedeki demo ve çözümler ile, müşterilerine hızla değişen sektörde kapsamlı ürün ve çözüm portföyü sunuyor. Deneyimli küresel servis ekipleri ile yön bulma konusunda nasıl yardımcı olacaklarını da gösteriyor. Alcatel-Lucent standını ziyaret edenler, yeni oluşan şirketin, sektörde operatörlere rekabet avantajı ve farklılık sağlama konusunda destek veren, tercih edilecek bir stratejik ortak olduğunu görüyorlar.

Alcatel-Lucent, kongre süresince yenilikçi teknolojisini ve haberleşme dönüşümü alanında liderliğini, kablosuz ürün ve servisleri alanında W-CDMA ve HSPA (HSDPA/HSUPA), CDMA2000 1xEV-DO Revizyon A ve WiMAX teknolojilerinden oluşan eşsiz porföyünü, yakınsama şebekleri ve uygulamaları alanında benzersiz uzmanlığını ve kapsamlı şebeke servislerini sergiliyor.