BIST 9.976
DOLAR 34,02
EURO 38,02
ALTIN 2.826,76
HABER /  SPOR

Albayrakın başkanlık onuru

Nuri Albayrak, bordo-mavili camiaya ya başkanlık etmenin onurunu yaşadığını belirtti...

Abone ol

Geçen yıl devraldıkları bayrağı yukarlara taşımak için var güçleri ile çalıştıklarını belirten Albayrak, Trabzonspor Dergisi'nde yer alan açıklamasında, bordo-mavili camiaya ya başkanlık etmenin onurunu yaşadığını belirterek, "Görev süremiz boyunca tüm imkanlarımızı 24 saat boyunca maddi ve manevi olarak kullandık.

Bir yıllı hizmetimizde şeffaf, adil ve her konuda açık bir anlayış göstererek her taraftarımızın bilgi sahibi olmasının da kaçınılmaz takipçisi olduk. Bu doğrultuda yeniden bir yapılanma sürecine gitmemiz kaçınılmazdı. Çünkü futbolcu kadromuzun çoğu ruhunu kaybetmişti. Bunun içinde yeni bir ekip oluşturmak için kolları sıvadık. Bunun sonucunda da kaliteli bir ekibi bir araya getirdik. Ancak yeni bir takım olmanın verdiği sıkıntılardan olsa gerek, bazı istemeyeceğimiz sonuçlar aldık. Ama hiç bir zaman
yılmadık ve sonuna kadar ekibimizin arkasında güvenimizi hisettirdik.

Yaşadığımız saha dışı olayları ve hakem hataları bizim 2006 yılında başarısız olmamızı sağladı. Artık yeni bir sayfa açacağız. Eski başarılı günlerimize de hep beraber birlik olarak ulaşacağımızdan eminim" dedi.