BIST 9.888
DOLAR 34,15
EURO 37,98
ALTIN 2.892,45
HABER /  GÜNCEL

Albaya sorguda ahlaksız teklif

Ergenekon tutuklusu Albay Levent Göktaş'a sorguda TSK ile ilgili ahlaksız bir teklif yapıldı. Albay kabul etmedi, içeri girdi...

Abone ol

Ergenekon sanığı Albay Levent Göktaş’ın avukatı Serdar Öztürk, TSK’nın ‘Ergenekon’ soruşturmasına dahil edilebilmesi için emekli Albay’a ahlaksız teklifte bulunulduğunu iddia etti.

ERGENEKON TUTUKLUSU ALBAY GÖKTAŞ'IN ÖCALAN'I TÜRKİYE'YE GETİREN EKİPTE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI. ALBAY'IN SAYISIZ ÖDÜLÜ DE BULUNUYOR?

ALBAY LEVENT GÖKTAŞ KİMDİR? TIKLAYINIZ

Uğur Dündar’ın Star Tv’de hazırlayıp sunduğu Arena’nın bu haftaki konukları, Ergenekon davasının 10. dalga operasyonlarında tutuklanan emekli Albay Avukat Levent Göktaş’a ait hukuk bürosunda çalışan avukatlardan Demet Reçber ile Levent Göktaş’ın hem Silahlı Kuvvetlerden arkadaşı, hem de Ergenekon davasında müdafii olan Avukat Serdar Öztürk’tü.

POLİSLER TEHDİT ETTİ, SAVCI İZLEDİ

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 3 üstün feragat ve cesaret madalyası sahibi tek subayı olan emekli Albay Levent Göktaş’ın, Ergenekon davası kapsamında niçin tutuklandığı ve gözaltı sırasında yaşananları kamuoyuyla paylaşan avukatlar, Cumhuriyet Savcısı’nın önünde polisler tarafından tehdit edildiklerini iddia ettiler.

[PAGE]

AHLAKSIZ TEKLİF

Göktaş’ın sorgusu sırasında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin de ‘Ergenekon’ soruşturmasına dahil edilebilmesi için emekli Albay’a ahlaksız teklifte bulunulduğunu iddia eden Avukat Serdar Öztürk, ‘TSK’nın sorumluluğunu duyuracak olay anlatın ya da bir general ismi verin’ denilerek, Göktaş’ın serbest bırakılma karşılığında tehlikeli bir oyuna çekilmek istendiğini belirtti.