BIST 9.771
DOLAR 33,98
EURO 37,67
ALTIN 2.728,39
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AKP'liler istifa eder CHP'liler edemez!

CHP'nin istifa taleplerine AK Parti'den zehir zemberek mesaj!

Abone ol
İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Atasorkun, CHP'nin son zamanlarda ortaya attığı iddialara ve siyasi tepkilere yanıt verdi.

MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALAMAYIZ
"AK Partili üyeler Meclise ve Uşak'a yakışır bir şekilde hareket ediyor" diyen Mehmet Atasorkun, son zamanlarda CHP'li Ekmel Şahin'in gündeme getirdiği Eşme YİBO skandalı sonrası görevden almalara değindi.

Atasorkun, "Sayın Ekmel Şahin, bizden Eşme YİBO müdürünü de görevden almamızı istiyor. Oysa bizim böyle bir yetkimiz yok. Bu konuda Milli Eğitim Bakanlığı soruşturma başlattı ve üzerine düşeni yapıyor. Daha fazla yapılacak bir şey varsa onu Ankara bilir" dedi.

CHP ONURLU DAVRANAMAZ
AK Parti Grubu'ndaki üyelerin onurlu davrandıklarını hatırlatan Atasorkun, "Daha önce bir arkadaşımız görevinden istifayı dahi göze aldı. Bunu siyasi anlamda çalışan bütün arkadaşlarımız ve meclis biliyor. Bu şekilde onurlu davranışı CHP'nin göstereceğini hiç sanmıyorum. Çünkü bazı arkadaşlar koltuk sevdasından dolayı buraya gelmiş gibi duruyor. Biz ise halka hizmet için buradayız" dedi.

EFENDİLİĞİMİZİ BOZMADIK
Meclisin onuruna yakışır hareket ettiklerini de bildiren Atasorkun, "Seviyeyi asla düşürmedik. AK Parti'ye yakışır hareket ettik ve efendiliğimizi bozmadık. Çünkü bizim bu millete karşı saygımız var" dedi.