BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  GÜNCEL

AKPli Eyiceoğlu yönetime çattı

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Eyiceoğlu, ''kentte yapılan hizmetlerin sadece makyajdan ibaret olduğunu'' iddia etti.

Abone ol

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Eyiceoğlu, ''kentte yapılan hizmetlerin sadece makyajdan ibaret olduğunu'' iddia etti.

AK Parti Mersin Seçim ve Koordinasyon Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre Eyiceoğlu, Toroslar Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Cavit Göktaş ile hastaları ziyaret etti.

Mersin'in, Kayseri ve Konya gibi modern bir şehir görünümü kazanabilmesi için ''AK belediyecilik anlayışına ihtiyaç duyduğunu'' ifade eden Eyiceoğlu, bu nedenle herkesin 29 Mart'ta oy verirken iyi düşünüp hareket etmesini istedi.

Kentin son 10 yıl içinde kalkınma, hizmet ve sosyal belediyecilikte derin yaralar aldığını ileri süren Eyiceoğlu, ''Hizmette eşitliği sağlamak, ayrımcılığa son vermek için, Mersin'i marka yapabilmek için AK Belediyeler için destek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

''Halkın hizmete susadığını'' bildiren Eyiceoğlu, şunları kaydetti:

''Mersin'e yapılanlar, sadece makyajdan ibarettir. Kentimizi arka şehir olmaktan kurtarmak için gençlerin geleceğe güvenle bakabilmesi için aday olduk. Ekip olarak çok zor bir işe giriştiğimizin farkındayız. Yapamayacağımız işlerin de sözlerini vermeyiz. Mersin halkına ne söz veriyorsak, onları ne yapıp edip hayata geçireceğiz. Yerine getirilemeyen hizmetleri tamamlamak, halkımızı mutlu etmek için çok çalışmamız gerektiğini de biliyoruz. Vatandaşımızın çektiği sıkıntıya 29 Mart akşamı son verebilmek için, yarınlara umutla bakabilmek için sandıkta kucaklaşmalıyız.''