BIST 8.908
DOLAR 34,29
EURO 37,03
ALTIN 3.029,35

Akla ziyan haberler

Akla ziyan haberler

Rakıdan çıkan örümceğe tazminat zonguldak'ta atakan karalı, 2009 yılı ağustos ayında evine gelen misafirleriyle içmek için m.ç.’nin işlettiği bayiden rakı satın aldı. karalı, misafirleriyle bir kaç duble içtikten sonra, şişe içinde 2 ölü örümcek olduğunu farketti.karalı, örümceklerin fotoğrafını...

Akla ziyan haberler

Rakıdan çıkan örümceğe tazminat

Zonguldak'ta Atakan Karalı, 2009 yılı Ağustos ayında evine gelen misafirleriyle içmek için M.Ç.’nin işlettiği bayiden rakı satın aldı. Karalı, misafirleriyle bir kaç duble içtikten sonra, şişe içinde 2 ölü örümcek olduğunu farketti.

Karalı, örümceklerin fotoğrafını çektikten sonra şişeyi bayiye götürüp, parasının ifade edilmesini istedi. M.Ç. bunu kabul etmedi. Karalı, bunun üzerine avukatı Süleyman Aktaş aracılığıyla, rakıdan örümcek çıkması nedeniyle misafirlerine mahcup olmasının yanı sıra rakı içme zevkinden mahrum kaldığı gerekçesiyle ’Tüketici Mahkemesi’ sıfatıyla Zonguldak 2’nci Asliye Hukuk Mahkemesi’ne dava açtı.

Mahkeme, üretici firmanın tüketici Atakan Karalı’ya 500 TL tazminat, bayiinin de rakının ücreti olan 25.90 TL’yi geri ödemesine karar verdi.

Akla ziyan haberler

Canlı yayında 'göğüs vibratörü'nü denedi

Jennifer Aniston, The Ellen DeGeneres Show'da hayatının şokunu yaşadı. 41 yaşındaki aktris DeGeneres'in sürprizi karşısında ne yapacağını bilemezken, sutyeninin içine soktuğu 'göğüs vibratörü'nün pedlerinin titremeye başlaması üzerine şaşkınlığını gizleyemedi

Akla ziyan haberler

Horoz seyirciyi bıçaklayarak öldürdü

ABD California'da Jose Luis Ochoa, horozun mahmuzuna bağlanmış bıçağın kazayla baldırına saplanmasından iki saat sonra sonra öldü.

Polisin horoz dövüşü yaptırılan yere baskın yapmasından önce yaralı Ochoa dahil bütün seyircilerin olay yerini terkettiği, ama polisin baskında 5 ölü horoz bulduğu belirtildi.

Mahkeme kayıtlarına göre, Ochoa geçen yıl dövüştürmek amacıyla hayvan eğitmek ya da sahip olmak suçundan 370 dolar para cezası ödemiş. Horoz dövüştürmek ABD’de hafif suçlara giriyor.

Akla ziyan haberler

Hükümet için seks yapmayın

Haziran ayından bu yana hükümetin bir türlü kurulamadığı Belçika'da siyasi krizin çözümü için sıradışı bir teklif getirildi: Seks grevi.

Senatör Marleen Temmerman, kadınların eşleriyle cinsel ilişkiye girmemesinin daha önce de işe yaradığını söylerken 2009’da Kenya’da yaşanan seks grevini örnek verdi.

Marleen Temmerman, “Bir senelik karmaşadan sonra, siyasi aracıların eşleri seks grevine girdi ve sorun çözülene kadar eşleriyle beraber olmayacaklarını açıkladılar. Bir hafta sonra her şey çözüldü” dedi.