BIST 8.839
DOLAR 34,25
EURO 37,02
ALTIN 3.031,38

Akılları karıştıran 22 komplo!

Akılları karıştıran 22 komplo!

Deprem yaratacak gizli silah!kısa adı haarp (high frequency active auroral research program) olan ve abd tarafından ıyonosfer'in özelliklerini ve davranışlarını araştırmak üzere alaska'da sürdürülen çalışma meraklı gözlerin ilgi odağı. tabii abd'nin böyle bir olaya hayır amacıyla girişmeyeceğini...

Akılları karıştıran 22 komplo!

DEPREM YARATACAK GİZLİ SİLAH!

Kısa adı HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) olan ve ABD tarafından Iyonosfer'in özelliklerini ve davranışlarını araştırmak üzere Alaska'da sürdürülen çalışma meraklı gözlerin ilgi odağı.

Tabii ABD'nin böyle bir olaya hayır amacıyla girişmeyeceğini, gerçekte bunun askeri amaçlı bir proje olduğunu savunanlar var.

İddialara göre Alaska'da geliştirilen özel bir silah, atmosfere yayılan dalgalar yayıyor. Bu dalgalar, kontrol altına alınarak istenildiğinde depremlere veya uçak kazalarına neden olabiliyor.

Akılları karıştıran 22 komplo!

NÜKLEER BOMBA DENEMESİ TSUNAMİ Mİ YARATTI?

2004 yılında Hint Okyanusu'nda meydana gelen dev dalgalar bugün bile tartışılmaya devam ediyor. Tsunamiyi aslında İsrail ve ABD ortak yapımı bir nükleer bombanın denemesi sırasında meydana gelmiş bir yan etki olarak yorumlayanların sayısı her geçen gün artıyor.

Akılları karıştıran 22 komplo!

ABD PEARL HARBOR'A GÖZ MÜ YUMDU?

Amerika'nın tarihindeki en dramatik saldırı şüphesiz Pearl Harbour saldırısı. Komplo teorilerine göre bu, Amerika'nın kendi kendine yarattığı bir dram. Teröristler, Başkan Roosvelt'in, saldırıdan haberi olduğunu ve bile bile bu saldırıya göz yumduğunu düşünüyor.

Söylenene göre Kore, Birleşmiş Milletler, Peru ve Britanya hükümeti daha önce Amerika'yı uyarmış ancak bu uyarılar dikkate alınmamış, böylece Japon şifreleri çözülmemiş, saldırı da geri püskürtülmüştür.

Akılları karıştıran 22 komplo!

O KİTAPLARI SHAKESPEARE YAZMADI MI?

Asırlar boyunca sonelerini okuyup oyunlarını izlediğimiz ingiliz Edebiyatı'nın usta kalemi aslında Shakespeare değil de bir başkası mıydı?

Eserlerin gerçek sahibi olarak ingiliz düşünür olan çağdaşı Francis Bacon, yine çağdaşı ingiliz oyun yazarı ve şair Christopher Marlowe gibi isimler öne sürülüyor. X

Shakespeare hakkında çok az biyografik veri olması bu teoriyi öne atanları cesaretlendirip "Shakeasper of Stratford" diye bilinen bir aktör ve iş adamının böyle bir karışıklık yarattığı iddiasına kadar götürüyor işi.