BIST 9.976
DOLAR 34,05
EURO 38,02
ALTIN 2.826,27
HABER /  GÜNCEL

Ak Parti'yi Türköne mi yönetiyor?

İddia sahibi stratejist Ümit Özdağ... "Türköne yazıyor, Ak Parti yönetiyor" dedi. Türköne'nin cevabı ilginçti!

Abone ol
AKP'yi Mümtaz-er Türköne mi yönetiyor? Stratejist Ümit Özdağ canlı yayında şok suçlamalarda bulundu. Programa telefonla bağlanan Türköne iddiaları iltifat olarak değerlendirdi.

Kanaltürk'te yayınlanan Ters Cephe programında vukuat çıktı. Dün gecenin yüksek tansiyonlu programında stratejist Ümit Özdağ Türköne hakkında ilginç bir ithamda bulundu.  

TÜRKÖNE YAZIYOR, AKP UYGULUYOR

Gazeteciler.com'un haberine göre; Türköne'nin bir çok yazısından tarih vererek alıntılar yapan Özdağ, hükümetin aldığı bazı kararlar ve tarihlerini de sıraladı. Özdağ'ın iddasına göre Türköne köşesinden 'tak' diye yazıyor AKP hükümeti de 'şak' diye uyguluyor!

Programın katılımcılarından Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Ümit Özdağ'ın iddiası üzerine Türköne'nin programa bağlanmasında ısrar edince program ekibinin telefonla ulaştığı Zaman yazarı yayına katıldı.

TÜRKÖNE İDDİAYI İLTİFAT OLARAK DEĞERLENDİRDİ

Türköne iddiaları red ederken, Özdağ'ın değerlendirmesini ise kendisine dönük bir iltifat, analizlerine yapılmış bir övgü olarak değerlendirdiğini söyledi:

'Ben tek başına yazan, kendi adına yazan bir adamım. Yazdıklarımdan sorumluyum ve yazdıklarımın arkasındayım.' dedi.

Türköne, Özdağ'a gösterdiği zerafeti, Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli'ye göstermedi.

Türköne'nin konuşmasına müdahale ederek araya giren Zileli'ye sert cevap veren Zaman yazarı 'Önce bileceksin, okuyacaksın, çalışacaksın, anlayacaksın sonra konuşacaksınız' dedi.