BIST 9.742
DOLAR 34,04
EURO 37,96
ALTIN 2.819,53
HABER /  POLİTİKA

AK Parti’ye yeni katılımlar! Hamza Dağ: 15 belediye başkanı ve 2 milletvekilinin katılımı olacak

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partiye yeni katılımlar olacağını söyledi. Dağ, "AK Parti siyasetin merkezi oldu ve olmaya devam edecek. Yarın AK Parti'ye hem milletvekili hem belediye başkanı düzeyinde katılımlar olacak. " dedi.

Abone ol

AK Parti’ye yeni katılımlar olacağını açıklayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ,  "Çok şükür AK Parti hep siyasetin merkezi oldu, bundan sonra da siyasetin merkezi olmaya devam edecek. Yarın kurucularla verdiğimiz fotoğraftan sonra AK Parti'ye hem milletvekili hem de belediye başkanı düzeyinde katılımlar olacak. Biz bu katılımlar ile hem de ülkeye yaptığımız hizmet siyasetiyle 85 milyon bütün vatandaşlarımızı kucaklayan söylemlerimiz ile bugüne kadar siyasetin merkezinde bulunduk, bundan sonra da bulunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Dağ, yarın katılımların olacağını, sonraki süreçte de bazı görüşmelerin gerçekleştirileceğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bu hizmet kervanına destek olmak isteyen herkes, bir görüşme içerisinde, bizimle diyalog içinde oluyor. Biz bu durumda hem parti hukukunu hem de parti ilkelerimizi, aynı zamanda da katılım sağlamak isteyenlerin hukukunu koruyacak şekilde süreç yönetimi yapıyoruz. Sonrasında da her şey olgunlaştığında da kamuoyuyla paylaşıyoruz. Yarın da program içerisinde hem belediye başkanı hem de milletvekili noktasında katılımlar olacak. Bu partimiz açısından ilk değil son da olmayacaktır."

Bundan sonra da bu katılımlarla hizmet kervanını ve AK Parti ailesini büyütmeye devam edeceklerini vurgulayan Dağ, "Sayı olarak artma ihtimalleri var. Onun için belki sayı konusunda takribi şeyler söylemiş olayım. Belediye Başkanlığında 15 veya daha fazla ilçe belediye başkanları ve belde belediye başkanları noktasında katılımlar var. Milletvekili olarak da 2 var. Bugün içinde bazı görüşmeler de var, ona göre de bazı gelişmeler olabilir." ifadelerini kullandı.