BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  POLİTİKA

AK Partiye Alevi başkan adayı

Erdoğan'ın yerel seçimlerde belediye başkanlığını istediği iller arasında ilk sıralarda yer alan illerde Tunceli'de, AKP alevi kökenli Cihan Açıkgöz’ü aday gösteriyor.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimlerde belediye başkanlığını istediği iller arasında ilk sıralarda yer alan Tunceli’de, AKP alevi kökenli Cihan Açıkgöz’ü aday gösteriyor. AKP Tunceli İl Başkanlığı ve Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevlerini de yürüten Açıkgöz, bu görevlerinden istifa ederek Mart ayındaki yerel seçimlerde aday adayı olduğunu açıkladı.

Tunceli AKP il binasında basın toplantısı düzenleyen Cihan Açıkgöz, AKP İl Başkanlığı ve Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. AKP il başkanlığı döneminde Tunceli’ye bir çok yatırımın gelmesi için elinden gelen çabayı gösterdiğini belirten Açıkgöz şöyle konuştu:
“Gece gündüz, kar kış demeden Tunceli’ye hizmet etmek için gayret ettik. Bizler görev için, hizmet için buralardayız. Tunceli’ye daha iyi hizmet edebilmek için il başkanlığı görevinden istifa ediyorum ve Tunceli belediye başkanlığı için aday olacağımı buradan ilan ediyorum. Bizler her şeyi plan ve projeler çerçevesinden yapan bir iktidarız. Sözle değil, herşeyi yerinde ve zamanında gerçekleştirerek varız. Planlarımızla projelerimizle varız. Bu nedenle, daha büyük ve önemli hizmetler için belediye başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum.”