BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  DÜNYA

AK Parti’nin Kızılcahamam kampı başladı

AK Parti 20. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı başladı. Kızılcahamam Asya Termal Otel’de kamp yapan milletvekilleri, günü sporla açtı.<br...

Abone ol

AK Parti 20. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı başladı. Kızılcahamam Asya Termal Otel’de kamp yapan milletvekilleri, günü sporla açtı.
Kızılcahamam Asya Termal Tatil Köyü’nde kampa giren vekillerden bazıları, sabahın erken saatlerinde otelin spor alanına geldi. Bazı vekiller eşleriyle beraber spor yapmayı seçerken, bazıları ise tek başlarına koşu ve yürüyüş yaptı. Kampın ilk gününde sabah koşusuna çıkan isimler arasında Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, Uşak Milletvekili İsmail Güneş vardı. Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ise yürüyüşe eşiyle birlikte katılan vekiller arasındaydı. Eşinin Muzaffer Yurttaş’ın temposuna ulaşamayıp, tatil köyüne ait halı sahanın tribününde dinlenmesi dikkatlerden kaçmadı. Eşinin mola vermesine aldırış etmeyen Yurttaş, koşusuna Uşak Milletvekili İsmail Güneş ile devam etti.

“BANA EFSANE VALİ DERLERDİ”
Adana Milletvekili Necati Çetinkaya ise, spora başlamadan önce gazetecilerin sorularını cevapladı. Eskiden koşu alanının daha dolu olduğu yönünde gelen bir soruyu esprili bir şekilde geçiştiren Çetinkaya, “Eskiden valilik görevi yaptığım yerlerde beni her sabah spor yapmamla tanırlar. Her sabah spor yapmam sayesinde bana ‘Efsane Vali’ derlerdi” şeklinde konuştu. Sporun önemine vurgu yapan Çetinkaya, “Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur” dedi.
(İHA)