BIST 9.049
DOLAR 34,29
EURO 37,20
ALTIN 2.979,69
HABER /  POLİTİKA

AK Parti kampa giriyor

AK Parti milletvekilleri, Erdoğan'ın başkanlığında, bugünden itibaren 3 gün süreyle kampa girecek.

Abone ol

AK Parti milletvekilleri, MKYK üyeleri ve parti kurucuları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında, bugünden itibaren 3 gün süreyle Kızılcahamam'da kampa girecek.

AK Parti 8’inci İstişare ve Dayanışma toplantısı bugün başlıyor. Katılımcılar parti politikalarının gözden geçirileceği kamp için tesislere bugün gelecek.

Burada yapılacak toplantı, Başbakan Erdoğan'ın 20 Ocak Cumartesi saat 09.30'da yapacağı açılış konuşması ile başlayacak.

2007'yi sürekli olarak ''final yılı'' olarak nitelendiren Başbakan Erdoğan'ın, milletvekilleri ile partinin son bir yıllık süreçte izleyeceği strateji üzerinde değerlendirmeler yapması bekleniyor.

Erdoğan'ın, kamp sırasında milletvekilleriyle gruplar halinde görüşerek, ülke meseleleri üzerinde görüş alışverişinde bulunacağı belirtildi.

Ayrıca Başbakan Erdoğan'ın, AK Parti'nin 8’inci İstişare ve Danışma Toplantısı'nda da milletvekilleri ile kabine üyelerini bir araya getirmeyi amaçlayan ''time-table'' uygulamasına devam edeceği ifade edildi. Katılımcılar kampa eşlerini ve çocuklarını da getirecek.