BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,05
ALTIN 2.833,14
HABER /  GÜNCEL

Ajda Pekkan marşımızı böyle okudu

Hadise İstiklal Marşı'nı okudu 'hadise' çıktı!.. Formula 1'de de Ajda Pekkan seslendirdi... Pekkan'ın seslendirdiği marş alkış topladı...

Abone ol

Hadise, Türkiye - Çek Cumhuriyeti milli takımları arasında gerçekleşen hazırlık maçı öncesi İstiklal Marşı'nı okumuş ve tepki görmüştü. Bugün ise Ajda Pekkan, Formula 1 Türkiye Grand Prix'inde marşımızı okudu.

Daha önce çeşitli spor organizasyonlarında Sertap Erener, Hakan Aysev gibi sanatçıların seslendirdiği ve son alarak Hadise'nin geçen hafta ABD'deki Çek Cumhuriyeti ile oynadığımız hazırlık maçı öncesinde okuduğu İstiklal Marşı, bu kez Ajda Pekkan tarafından Formula 1'in koşulduğu İstanbul Park'ta okundu. Türkiye Grand Prix'i start almadan önce bu önemli görevi yerine getiren Ajda Pekkan, İstiklal Marşı'nı halkın yıllardır alışmış olduğu tarzda seslendirirken, yılların tecrübesini de yansıtmış oldu.

Son 2 gün boyunca stüdyoya kapandığı öğrenilen ve yıllardır sahne almasına rağmen İstiklal Marşı için özel olarak çalışan Pekkan, bu önemli görevi yerine getirmek için titizce hazırlanırken, deneyimle sanatçı marştan sonra İstanbul Park'ı dolduran yarışseverlerin büyük alkışını aldı.

İŞTE AJDA PEKKAN'IN İSTİKLAL MARŞI PERFORMANSI

İŞTE HADİSE'NİN İSTİKLAL MARŞI PERFORMANSI