BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

Ahmet Hakan'dan bakanlara karne

Ahmet Hakan'dan bakanlara karne

Hürriyet gazetesi yazarı ahmet hakan bugünkü köşesinde ak partili bakanları değerlendirdi. işte ahmet hakan'ın notlarıyla 12 bakan'ın karnesi...

Ahmet Hakan'dan bakanlara karne

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugünkü köşesinde AK Partili Bakanları değerlendirdi.

İşte Ahmet Hakan'ın notlarıyla 12 Bakan'ın karnesi...

Ahmet Hakan'dan bakanlara karne

TANER YILDIZ:

"Enerji politikalarına olan hâkimiyetinden ziyade kendisini protesto eden öğrenciye gösterdiği şefkatle anımsanıyor. Küçük bir jestin bile toplum vicdanında çarpan etkisi yaptığının açık kanıtı gibi... Uzaktan baktığınızda, 'gelişerek dönüşmüş Milli Görüş çizgisi'nin hakiki bir temsilcisi olduğunu düşünebilirsiniz. Yakından bakıp detaylara indiğinizdeyse o çizgide son zamanlarda pek de rastlanmayan, gelişmiş bir empati duygusunu fark edersiniz."

Ahmet Hakan'dan bakanlara karne

BÜLENT ARINÇ

"10 yıllık bir sürecin ardından şunu söyleyebiliriz:

Seveni daha çok sevdi, nefret edeni daha çok nefret etti... Bir de arada kalanlar var tabii. Onlar da arada sırada yaptığı 'vicdanlı' çıkışlarla o çıkışlarla çelişen sözleri arasında sıkışıp kaldılar. Böylece dönemlere göre bir imajı oldu. “Lamı cimi yok o milletvekillerini tahliye edilmesi gerekir” dediği zamanlarda 'vicdanlı adam' imajı öne çıktı, “Kurban olduğum Allah verdikçe veriyor” dediği zamanlarda da sempatiyi kaybetti."

Ahmet Hakan'dan bakanlara karne

SADULLAH ERGİN

"Eğer onun gibi kibar, dikkatli, konusuna hâkim, özgürlükler konusunda teste tabi tutulmaya açık biri yerine başka birisi adalet bakanı olsaydı, bugün yargıyla ilgili tartışmaları rahatlıkla 10’la çarpabilirdik.

Sadullah Ergin adalet alanında çok iyi şeyler yaptı demiyorum. Şunu diyorum: Sadullah Ergin yapılanları ve yapılmayanları çok iyi sattı, satıyor diyorum."