BIST 9.976
DOLAR 33,99
EURO 38,03
ALTIN 2.832,99
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Hakana gıcık olanlar kulubü

Aynı sıraları paylaşıp, aynı minberde vaaz verdiler. Şimdiler de Ahmet Hakan'ın en büyük düşmanı İmam Hatipliler oldu.

Abone ol

İNTERNETHABER- İmam Hatipliler bu kez de sözlük dünyasına el attı! Sivri dilleriyle, medyadan siyasete bir çok konuda pek çok ünlü ismi hedef tahtasına koyan ihlsözlük, Ahmet Hakan ise kelimenin tam anlamıyla takmış vaziyette. Sitede öyle eleştiriler var ki tahammül sınırlarını zorluyor!

Sözlük aleminin en mutaassıp üyesi bugünlerde Ahmet Hakan'ı fena diline doladı! İmam Hatip Liselilerin sık kullanılanlar listesinde yer alan site, şimdilik rakiplerine göre çok gerilerde. Şimdilik diyoruz çünkü sivri dilleriyle, kısa sürede bir çok

SÖZLÜK HAKKINDA YAZILANLAR

İhlsözlük, böylesine kanatlandırıcı bir sözün ve soluğun adı ve adresi olabilecek bir yer olabilir ve gönendirici bir ruh üfleyebilir şu âleme!

Yusuf Kaplan- Yeni Şafak
---------------------------

Ahmet Hakan'ın iki üç hafta önceki yazısı sayesinde haberdar olduğum bu site şimdi sıklıkla ziyaret ettiğim sitelerden biri oldu.

(...)Bazı konu başlıkları belden aşağı olmasına rağmen hiçbir düzey düşüklüğü yok.. Dini öğeler içeren konularda yapılan zekice espriler tahrik ve tahkir edilmeksizin belli bir seviye tutturularak yazılıyor..

Fikri Akyüz- Takvim
--------------------------

İhlsözlük ise hem düşüncelere açık ama argo cümlelere kapalı…

Müslüman evladı, yoldan çıkmadan vakit geçirsin, düşüncelerini paylaşırken zihni tecavüze uğramasın diye tasarlanmış.

Mehmet Köseoğlu- Memleket

isminde dikkatini çekmiş durumda.

BESLE SÖZLÜĞÜ OYSUN GÖZÜNÜ

Arama motorlarının bile taramadığı bir dönemde Ahmet Hakan'ın köşesinde yer vererek tanıtımına büyük katkı sağladığı sözlük, ünlü yazarı bir hayli umutlandırmış. Köşe yazısında diyerek gazlayan Hakan, hatta yazının sonunda bir de dua etmiş: "Allah her daim kafanıza göre takılmak nasip eylesin çocuklar..."

SİTENİN FANATİKLERİ VAR

İddialara göre sitenin özellikle medya da bir hayli fanatiği var. Bu fanatikler, kökeni İmam Hatip olan bir çok ünlü isim hakkında yine bu siteden bilgi alıyor. Durum böyle olunca da sitenin tanınırlığı sürekli artıyor...

Peki İmam Hatiplilerin en çok eleştirdiği, hatta "vur abalıya" deyip "cümbür cemaat" yüklendiği isimler kimler?

AHMET HAKAN LİSTE BAŞI

Tahmin edeceğiniz üzere bu listenin tepesini mesken tutan isim 700 farklı kullanıcının yorum gönderdiği Hürriyet yazarı Ahmet Hakan... Ünlü gazeteciyi, liseden tanıdığını söyleyenlerden tutun da "ben onun gençliğini bilirim" diye başlayan onlarca yorum var.

İşte tahammül edilmesi oldukça zor olan o yazılardan bazıları;

Kanal 7 çalışanı iken bir camiada, Hürriyet yazarı iken başka bir camiada bulunduğu kabul edilirse, iki ayrı Ahmet Hakan Coşkun arasındaki en temel farklılık beşeri münasebetlerdeki üslup farklılığıdır. Tarafımdan test edilmiştir ki bir zamanlar herkese tepeden bakan tüm ilişkilerini hoyratça 'kadrimi kıymetimi bilin' temelinde düzenleyen Ahmet Hakan Coşkun şimdilerde cafede yan masasındaki kediye gösterdiği nezaketi değil onun onda birini zamanında ekibinde kendisinin başarısı için didinenlere göstermemiştir. 

Lazarus

CHP'Lİ POLİTİKACI

Chp'den politikaya atılırsa hiç şaşırmayacağım köşe yazarı ve tv programı sunucusu. Ak Parti'ye yönelttiği eleştirilerde haklılık payı yok değil ama chp'yi tertemiz gibi göstermeye çalışması ne halt etmeye çalıştığı konusunda bizlere ipucu veriyor. Hatta Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun üniveristelerdeki başörtüsü yasağını desteklemediklerini bile iddia etti de beni kendisine bi tarafımla gülmek zorunda bıraktı. gerçekten ilginç . . .

Tremendous

BOZUK SAAT MİSALİ

Saddam Hüseyin'in idamı sonrasında "Saddam Hüseyin e helal olsun, ölürken bile cesurdu, bizim adnan Menderes gibi pısırık bir şekilde ölmedi" diyerek Ulusalcı Kemalist kesime göz kırpmış tarih bilmez, dününü unutmuş kişidir. Tabii bu zaman zaman doğru şeyler söylemesine engel değildir, ne de olsa bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir.

Apartheid rejiminde bir zenci

NE İSA NE MUSA...

Ne isa'ya ne musa'ya yaranabilmiş yazardır.

Ortamahalleninkahveciimamı

KORUYUCU MELEK NURAY MERT

İmam Hatip Lisesini kötü temsil eden Hürriyet yazarı.Sınıfsal sorununu bir türlü halledemeyen yazarcık.Nuray Mert kendisinin koruyucu meleğidir. Super ego sorunları yüzünden ve de kadınları biraz geç tanığı için, içindeki katledilmiş duyguları terkedemeyen yazar.Vefa duygusu olmayan,sınıfsal çelişkilerini sürekli belli eden Ahmet Hakan'a hayatta başarılar diliyorum.

Medyacasusu

HAMİSİ ORAY EĞİN

Tahtının oray eğin'e kaptırmak üzere olan kişi. akp iktidardan düştüğünde babası aydın doğan tarafından kapı dışarı edilecektir.

ESKİ DOSTLARI DUA EDİYOR

Hakkında yazılanları okumaya çok meraklı olduğundan, hakkında yazmanın ayrı bir keyif olduğu çoşkun bir gazeteci. O kadar çoşkundur ki nereden nereye geldiğini farkedemez duruma gelmiştir. Eski dostları tarafından hidayeti için dua edilmektedir.

Okuryazar

MANİTA VE İNCE MEVZULAR

Kafanıza göre takılın diyip bize sarı ışık yakan yazar.
Yeşil ışığı ise muhtemelen şöyle olacak:
(bkz: sana manita ayarlıyım mı koçum)
(bkz: sana köşe açıyım mı tosunum)

Bir