BIST 9.777
DOLAR 34,17
EURO 38,15
ALTIN 2.914,62
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Hakan kaçtı mı?

Ahmet Hakan'ın, Hilal TV'de bir programa konuk olacağı söyleniyordu. Ancak olmadı.

Abone ol

Ahmet Hakan, Hilal TV'de Arzu Erdoğral'ın sunduğu programa dün konuk olarak katılacaktı. Ancak yayın saati gelmesine rağmen Hakan ortada yoktu. Program ekibi Hakan'la irtibata geçmeye çalıştı.

Hilal TV'de Çay Saati programının yapımcı ve sunucusu Hilal Erdoğral, www.rotahaber.com adlı internet sitesine gönderdiği yazıda, Hakan'ın mazeretinin 'yalan olduğunu' öne sürdü ve açıklama yapmasını istedi:

GAZETECİ Ahmet Hakan Coşkun’a Açık Çağrı
NEDEN YALAN SÖYLEDİĞİNİ AÇIKLA….

Önemli bir uyarı….!!!!!!!
Ahmet Hakan Coşkun’a yalan söylemek yakışır mı?
Bu ayıbı neden yaptın Ahmet Hakan Coşkun….?

Kendisini bir çok insan yerden yere vururken, bazı iddiaları kendi ağzından dinlemeden ve kendisine cevap hakkı vermeden kişiliği ile ilgili her türlü yorumdan kaçınan bir isim olarak Ahmet Hakan’a sormak istiyorum…..

1- Birkaç haftadır sizinle olan hukukumuzda size karşı hiç bir zorlamamız olmadan, yapımcılığını ve sunuculuğunu kendimin yaptığı Çay Saati programına gelmeyi kabul eden ve "Gerçekten programınıza katılmak istiyorum, mutlaka geleceğim" diyen siz değil misiniz?

2- Program öncesi bir çok hazırlık yaptığımızdan dolayı bir hafta önce geleceğinizin teyidini alan ve son olarak sizi programdan bir gün önce arayan bizlere "Kesinlikle yarın geliyorum" diyen siz değil misiniz?

3- Program günü sizi aradığımızda telefona çıkan arkadaşınız aracılığı ile Amerikan Hastanesinde acil serviste olduğunuzu söyleten siz değil misiniz?

4- Hastalığınızın ne olduğunu sorduğumuzda "Özel bir durum" olduğunu söyleten siz değil misiniz?

5- Ve hemen sonrasında "Çok özür diliyorum, programa katılamayacağım ama sakın programda hastanede olduğumu duyurmayın" diyen siz değil misiniz?

Öncelikle bu soruları cevaplandır Ahmet Hakan Coşkun..

Bu konuşmaların hemen ardından gerçeği araştırdık….

Ve unutma ki bizlerde senin gibi gazeteciyiz ve işin gerçeğini öğreniriz..

Sen ne hastalandın ne de Amerikan hastanesine gittin…Bu yalanı bize söylediğin saatlerde sapasağlam ayaktaydınız…

Çok ayıp ettiniz Ahmet Hakan çok……

Yalan söylemek bir insana yakışır mı?

Böyle bir işi yapmanızda ki amaç ne?

Benim gibi sizden zerre kadar nefret etmeyen kişileri de mi kendinize düşman etmek istiyorsunuz…?

Herkes "Ahmet Hakan geleceğim der gelmez bunu bize de yaptı" derken ben "Hayır Ahmet Bey gelecek diye söz verdi, mutlaka sözünü tutacaktır" demiştim..

Çok yanılmışım Ahmet Bey çok..

ÖNEMLİ NOT…. Amacım Sayın Ahmet Coşkun ile asla bir polemiğe girmek değildir. Sadece Ahmet Hakan Coşkun’u programına davet eden ya da röportaj yapmayı düşünen arkadaşlara bir uyarıdır…