BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Ahlaksız teklif yargıda

İzmir'de ki ahlaksız teklif ve dayak suçlaması yargıya taşındı.

Abone ol

İzmir’de restoran, bar ve disko işleten Ali Zorer'in kendisine beraber olma teklifinde bulunduğunu, kabul etmeyince de dövdüğünü öne süren fotomodel Başak Can’ın açtığı davaya başlandı.

Karşıyaka 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi’nde yapılan ilk duruşmaya dayak yediğini iddia eden fotomodel Başak Can avukatı ile birlikte katıldı. Olay gecesi tek başına eğlenmek için ilk kez Bayraklı’daki eğlence mekanına gittiğini anlatan Başak Can şu iddialarda bulundu:

AHLAKSIZ TEKLİFTE BULUNDU

“Bir bardak içki alarak tek başıma müzik eşliğinde eğlenmeye çalışıyordum. Daha sonra mekanın sahibi olduğunu öğrendiğim Ali Zorer yanıma gelip, bana önce yemek teklifinde bulundu. Ben kabul etmeyince sinirlendi. Yemek teklifi daha sonra ahlaksız teklife dönüştü. Bu teklifinde de ısrarlı davranışlar sergiledi.

KABUL ETMEYİNCE SALDIRDI

Teklifini kabul etmeyince bu kez bana saldırdı ve vurmaya başladı. Ne olduğunu anlayamadım. Kendimi güçlükle korudum. Daha sonra korumalar beni mekandan dışarı attı. Yapılanları içime sindiremedim ve hemen 155 Polis İmdat'ı aradım. Polisler gelene kadar kendisi kaçtı. Bu yüzden alkol kontrolü yapılamadı. Beni alkol kontrolüne götürdüler. Çok az miktarda alkollü çıktım. Kendisinden şikayetçiyim.”

YAŞ GÜNÜMÜ KUTLUYORDUM

Duruşmaya avukatı ile birlikte katılan ve hakkındaki iddiaları kabul etmeyen Ali Zorer ise, “Bu bayan kesinlikle yalan söylüyor. Kendisini ilk kez görüyorum. Olayın olduğu gece dostlarımla yaşgünümü kutluyordum. Hatta bununla ilgili fotoğraflarımız mevcut. Bunları da mahkemeye delil olarak sunuyorum. Hakkımdaki iddiaların hiçbirini kabul etmiyorum” dedi. Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.