BIST 10.343
DOLAR 32,67
EURO 35,10
ALTIN 2.446,41
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ahi Evran’da veliler eğitimden geçti

Etimesgut’ta 7-19 Yaş Aile Eğitim Semineri’ne katılan anne-babalar düzenlenen törenle katılım belgelerini aldılar.

Abone ol
Etimesgut’ta 7-19 Yaş Aile Eğitim Semineri’ne katılan anne-babalar düzenlenen törenle katılım belgelerini aldılar. 

Ahi Evran İlköğretim Okulu’nda rehber öğretmenler; Mahinur Özdemir, Müge Kepenek, Sevda Eren ve Hülya Cengiz gözetiminde dört grupta 8 haftalık eğitimden geçen 100’e yakın veli sertifikalı birer aile olmanın sevincini yaşadılar. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, müzik öğretmenleri Özlem Demirci ve Serap Yıldırım keman dinletisi ile kursiyer Tamer Kılıçkaya da bir saz dinletisi ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattılar. 

Törende konuşan Ahi Evran İlköğretim Okulu Müdürü Günay Karadağ, okul-öğretmen-öğrenci düzeyinde devam eden eğitimin daha kaliteli ve daha işler hale getirilebilmesi için ailelerin de bu sürece katılmalarının gerektiğinin altını çizerken,  8 haftalık seminerle anne-babaları bu sürece dahil ettiklerini ve bunun devamının geleceğine dair umutlarının arttığını kaydetti.  Velilerin bu tür seminerlere katılımı ile 7-19 yaş arası öğrencilerin yaşadıkları problemlerin çok daha rahat tespit edilip çözülebileceğini söyleyen Karadağ, “Bu özveride öğretmen ve velilere sahip olduğumuz sürece birkaç yıl içerisinde daha sağlıklı nesiller yetiştireceğimize inancım tamdır” dedi. 
Ahi Evran İlköğretim Okulu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törene, okul yönetiminin yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı il ve ilçe şube müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.