BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  POLİTİKA

Ağarın aklı fikri seçimde

Bursa'da partililere seslenen DYP Genel Başkanı Ağar yine erken seçim çağrısı yaptı

Abone ol

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, Türkiye'de demokrasiden başka bir anlayışın benimsenemeyeceğini kaydetti.

Kültürpark Özgen Çay Bahçesi'nde Bursa İl Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğine DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Milletvekili Ümmet Kandoğan, eski bakanlar Turan Tayan, Mehmet Gazioğlu ve çok sayıda partili katıldı. Yemeğin ardından partililere seslenen Ağar, kendilerine umut bağlayan halkın isteklerine karşılık vermek için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Partisinin merkez sağ geleneğini yaşatarak kültür, inanç ve medeniyet taşıyan bir siyaset anlayışıyla yeni bir iktidarın önünü açmak için yola koyulduğunu açıklayan Ağar, "4 yıldır ülkenin her yerinde alın terimizi dökerek geziyoruz. Lüks otellerde millete tepeden bakan bir iradeye sahip değiliz. Geçtiğimiz her yerde kadınların gözyaşı, gençlerin umudu var. Türkiye'nin içinde bulunduğu durum ortadadır. Türkiye'de ahenk ve bütünlüğün kaybolduğunu görüyoruz. Bu ülkenin 80 yıllık yönetim şekli Cumhuriyettir. Cumhuriyet'in de en büyük zenginliği demokrasidir. Bu ülkede demokrasiden başka bir anlayış benimsenemez" dedi.

Ağar, millet iradesinin aşındığını savunarak, milletin iradesinin en güçlü şekilde yenilenmesinin tek yolunun seçim olduğunu vurguladı.