BIST 9.976
DOLAR 34,09
EURO 38,10
ALTIN 2.840,75
HABER /  POLİTİKA

Ağardan bir sürpriz daha

DYP lideri Ağar şaşırtmaya devam ediyor. Düz ovada siyaset söylemini ortaya atan Ağar, ezber bozan bir çıkış daha yaptı.

Abone ol

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'dan yeni siyasi açılımlar geliyor. Kamuoyundaki devletçi imajını yıkmak isteyen Ağar seçmen yelpazesini genişletiyor.  Ağar bir sürpriz çıkış daha yaptı. DYP lideri F Tipi cezaevlerindeki problemlere sessiz kalınamayacağını söyledi.

F tipi cezaevlerini doğru bulan Ağar, "Ama şimdi burada bir problem varsa bunu da yok görebilmek mümkün değildir" diyerek ikinci sürpriz çıkışına imza attı.

İşte Ağar'ın şaşırtan sözleri: "Bugünün şartlarında artık bu problem önemli ölçüde geride kaldı. Burada insani yaklaşımlarla birtakım talepleri karşılamak imkanı varsa ki olabilir diye düşünmek lazım. Böyle yapmak lazım. Bundan dolayı insanların ölümlerine filan göz yummamak lazım. Açlık grevlerini filan ortadan kaldırıcı birtakım yaklaşımlar sergileme imkanımız varsa bunları sergilememiz lazım. Geçmişte daha farklı düşünüyorduk bugün böyle düşünüyoruz. Yarın daha ileri seviyede düşünmemiz lazım."