BIST 9.968
DOLAR 34,15
EURO 38,01
ALTIN 2.878,14
HABER /  GÜNCEL

Adnan Polat'ın saçları beyazladı

Zor günler geçiren Galatasaray Başkanı Adnan Polat kulüp üyelerine içini döktü, eleştirlere yanıt verdi

Abone ol

Adnan Polat, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi Rumeli Salonu'nda kulüp üyelerine yönelik düzenlediği bilgilendirme toplantısında, Galatasaray kültürü içinde sevgi, vefa ve birlikteliğin bulunduğunu dile getirerek, ''Özellikle de başkanlık makamına saygı vardır. Şu anda Galatasaray erozyona uğruyor, bazı arkadaşlarımızın girişimleri, hırsları, aklının öne geçiyor. Galatasaray'a zarar veriyor. Şunu da görüyorum ki yönetimi sıkıntıya sokarak veya parçalanmış görüntüsü verilmesi nedeniyle, Galatasaray birçok kurumlardan, kişilerden, aşağı yukarı her yerden ciddi şekilde darbeler yiyor, zarara uğruyor'' diye konuştu.

İKİ GRUBA TEŞEKKÜR ETTİ
Camiadaki iki grubu ise bu kişilerden ayrı tutan Adnan Polat, kendisi için büyük önem taşıyan kulüp içindeki ''Sessiz çoğunluk'' ile Türk Telekom Arena'da sadece takımlarını destekleyen taraftara teşekkür etti.

Polat, kendisi için sessiz çoğunluğun durumunun çok önemli olduğunu kaydederek, ''Bu grubun sesini muhakkak mart ayındaki Mali ve İdari Genel Kurul'da göreceğiz'' dedi.

Galatasaray taraftarının erdemli bir duruş gösterdiğini ifade eden başkan Polat, ''Bu işlerin dışında kalıp tamamıyla takımlarını destekliyorlar. Yeni stadımızda en ufak taşkınlık yapmadan takımlarını destekliyorlar. Ben bu nedenle kendilerine teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

''STAT İLE UĞRAŞMAK SAÇLARIMI BEYAZLATTI''
Adnan Polat, 5 yıldır Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena ile uğraştığını ve bu nedenle saçlarının beyazladığını söyledi.

''5 sene önce saçlarımda tek tük beyaz vardı, şimdi tek tük siyah bulunuyor'' diyen Polat, ''5 senedir ben stat için uğraşıyorum. Açılış gününü bayram günü olarak görüyordum. Orada talihsizlikler oldu. Üzüntüler yaşadım. O günden sonra benden fazla üzülen kimse olmamıştır. 5 senedir o günü bekliyordum. Stat çok üzüntülü bir durumla açıldı, inşallah bundan sonrası hayırlı olsun'' ifadelerini kullandı.

''TÜRK TELEKOM İLE ANLAŞTIK''
Adnan Polat, stat ismi konusunda sorun yaşadıkları Türk Telekom ile yapılan uzun görüşmelerden sonra mutabakata vardıklarını dile getirdi.

Türk Telekom'un anlayışlı davrandığı ve skorbordun üstüne Ali Sami Yen'in adının yazılmasına karar verildiğini belirten Polat, ''Stadın dışına da Ali Sami Yen Spor Kompleksi ismini yazdık. Yapılacak aslanlı yolun sonunda Taksim Meydanı'nda olduğu gibi bir anıt yapacağız. Burada Ali Sami Yen ve kurucuların heykelleri olacak. Türk Telekom buranın masraflarını da üstlendi'' şeklinde konuştu.

Başkan Polat ayrıca, UEFA ve FIFA'nın stat isimlerinde sponsorluk isimlerini kullandırmadığını da kaydetti.