BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Adnan Polat ne demek istedi?

Adnan Polat V. Manisa karşısında alınan farklı galibiyet sonrası basının sorularını tek bir işaretle cevapladı.

Abone ol

Vestel Manisaspor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlamaktan kaçınan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, eliyle (1) işareti yaptı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, 4-0 kazandıkları Vestel Manisaspor maçından sonra yaptığı açıklamada, "Oyuncularımız çok güzel bir futbol sergiledi. İnşallah devamı gelecek. Haftaya Gaziantepspor maçında da aynı mücadeleyi görmeyi bekliyoruz" dedi.

Canaydın, başkan yardımcısı Adnan Polat'ın lider Fenerbahçe ile aradaki puan farkıyla ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine, "Adnan Bey puan farkının 1'e indiğini söylüyor. Doğrudur, Ali Sami Yen Stadı'nda Fenerbahçe maçını almaya çıkacağız" diye konuştu.

Başkan Canaydın, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili askerlik konusunda yapılan tezahüratlarla ilgili olarak ise "İnşallah bu tip tezahüratların yapılmasını da önleyeceğiz" dedi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlamaktan kaçınan Adnan Polat, "Hiçbir şey söylemeyeceğim" derken, eliyle (1) işareti yaptı. Polat, bir gazetecinin "Fenerbahçe cephesinden (Polat'a vahiy mi geldi?) diyorlar" demesi üzerine "Esprileri bile insanlar anlayamıyorlar" dedi.