BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Adnan Polat için suç duyurusu

Galatasaraylı Adnan Polat Seyrantepe'yi savunayım derken nasıl bir pot kırdı?

Abone ol

Adnan Polat'ın "Fenerbahçeliler bizim Seyrantepe projesini dillerine dolamışlar, ne yapalım yani biz de Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın kaçak yapıldığını mı söyleyelim, diğer başka hususları mı dile getirelim?" şeklindeki sözleri spor kamuoyunun gündemini sarstı. Açıklama ile Galatasaray'ın seyrantepe prdojesi de kuşkulu hale geldi. İşte bu sözler İnternetspor.com yazarı Sedat Tunalı'yı harekete geçirdi. Yazar savcılara çağrısı yaptı. Tunalı, ülkede sistemin yağma üzerine işlediğini ve büyüklerin bu çarkı sürdürdüğünü şu sözlerle dile getirdi:

"Bu açıklama; Türk futbolu denen garabetin, futbol perdelemesi arkasında İstanbul'un hacimlilerince nasıl yağma edildiğinin utanç belgesi olarak, Dünya Spor tarihine düşürülmüş kara bir lekedir.

Seyrantepe
ne kadar yağmaysa; Şükrü Saraçoğlu o kadar yasadışı, BJK Ümraniye tesisleri o kadar 2B orman arazisi işgalidir! Bunları herkes biliyor ama kimse söylemiyor, yazmıyor , konuşmuyor! Çünkü Türkiye'de sistem böyle işliyor! Fenerbahçe, BJk; Galatasaray üçlüsü parsayı aralarında bölüşecekler; ara sıra sesini yükselten Trabzon'a simitte susam ölçeğinde sus payları verilecek ve Türkiye'nin zenginlikleri bunların arasında pay edilecek!
Adnan Polat'ın bı itirafı savcıları harekete geçirmiyorsa, ne geçirecektir?

Yazar savcılara çağrıda bulunarak devlet kurumlarına da sert eleştiriler yöneltti:

"Sahi Maliye Bakanlığı kulüplerin maliyeye olan borçlarını ne zamandır açıklamıyor? Neden acaba, hülle yoluyla affedilen vergi borçlarının ortaya çıkmasından mı endişe ediliyor? Maliyesi, Valiliği, Belediyesi, Hacimlisi, hacimsizi,muhtarlığı.. Moğol orduları gibi el ele verip bu ülkeyi yağma ediyorlar. Bu ülke bir hukuk ülkesiyse savcılar harekete geçer, yok rahmetli Uğur Mumcu'nun tabiriyle Guguk ülkesiyse, ki öyledir göreceğiz, bu yağma asla bitmeyecektir. "