BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Adnan Hocaya suç duyurusu

Lütfiye Semin Babuna ve Zeliha Türkan Akyüzalp, Adnan Oktar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Abone ol

Lütfiye Semin Babuna ve Zeliha Türkan Akyüzalp, “Adnan Hoca” olarak tanınan Adnan Oktar hakkında, “çocuklarını kendileri hakkında iftira etmeye azmettirdiği” iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Lüfiye Semin Babuna'nın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına sunduğu suç duyurusu dilekçesinde, kızları Ayşegül Hüma Babuna, Fatma Ceyda Ertüzün ve Ferhunde Eda Babuna “şüpheli”, Adnan Oktar da “azmettiren” sıfatıyla yer aldı.

Babuna dilekçesinde, “Kızlarım, bir anne ve babanın yüreğinin katlanamayacağı, akıl almaz, insanlık dışı iftiralarda bulunmuşlardır. Bunun nedeni de sadece 13 Ekim 2006 tarihinde İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesinde çocuklarına çok düşkün bir anne olarak yaşadıklarımı anlatmamdır” görüşüne yer verdi.

Kızlarının, Adnan Oktar'ın etkisiyle kendisine ve diğer ailelere söylediklerinin çirkin iftiralar olduğuna işaret eden Lütfiye Semin Babuna dilekçesinde, “Ben çocuklarımın edindikleri eğitimler doğrultusunda iyi bir işte çalışmaları ve iyi bir yaşam sürmeleri, Adnan Oktar'ın kölesi gibi yaşamamaları için mahkemede ifade verdim. Ben ve eşim, çocuklarımızın bütün bunları Adnan Oktar'ın etki, yönlendirme ve açıklanamayacak metafizik yöntemleriyle yaptığına inanıyoruz” dedi.

Babuna, dilekçesinde şu görüşlere yer verdi:

“Bizim çocuklarımız, beyinleri yıkanmış, gözleri donuk, içi boşaltılmış robot gibiler. Hipnoz neticesinde ruhlarını Adnan Oktar çaldığı için onun ağzıyla konuşuyorlar. Gözlerindeki ışık yok oldu. Adnan Hoca evlatlarımızı ailelerinden ve çevrelerinden kopararak Türk aile yapısını bozmakta, dini alet ederek psikolojik baskı ile gençleri kontrol altında tutarak köleleştirmektedir.”

Babuna dilekçesinde, şüpheliler hakkında yasal işlem yapılmasını istedi.